News Ticker

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

De reclameregel “Herhaling is de kracht van reclame” is eeuwenoud. Het is eeuwenoud, omdat het al heel lang werkt. Heel simpel. Waar wel op gelet moet worden, is de hoeveelheid aan kracht die de herhaalde reclame heeft, want de reclameboodschap moet wel opvallen en tot commercieel gedrag van de consument leiden, de zogenaamde “call to action”. Men moet tot aankoop overgaan. De ondernemer wil omzet genereren en winst maken. Daar is de juiste publiciteit voor nodig en de ondernemer wil balans in de geïnvesteerde euro aan reclame en de uiteindelijke opbrengst!

Hogere segment

Amsterdam Today is een online magazine dat gericht is op het hogere segment. Onze talrijke bezoekers komen uit Nederland, maar ook uit de rest van de wereld. Daarom plaatsen we artikelen die gericht zijn op onze doelgroep in het Nederlands, maar ook in het Engels. Kijk via deze link naar onze portfolio voor een indruk inzake een aantal diverse artikelen die we gepubliceerd hebben.

Online advertorial

Onze reclameboodschappen worden bij Amsterdam Today “verpakt” in prettig leesbare artikelen, beter bekend als “advertorials”. Omdat we artikelen publiceren in diverse categorieën van business, fashion, beauty, politiek, travel, gezondheid, kunst en uitgaan tot entertainment, sport, milieu, celebs, luxury, shopping en lifestyle passen aantrekkelijk geschreven advertorials daar perfect tussen. Ze komen over als artikel, maar zijn in feite artikelen in een commercieel jasje.

Het voordeel van online adverteren is dat je niet alleen de benodigde content kunt plaatsen, maar ook diverse fraaie foto’s en indien gewenst een mooie video, waardoor de beleving van de beoogde klanten veel intenser wordt. Daarnaast is de advertorial direct zichtbaar op het Internet en vindbaar met zoekwoorden en kan de advertorial naderhand eventueel aangepast of geactualiseerd worden. Vanzelfsprekend kan de online advertorial via alle beschikbare sociale media gedeeld worden voor extra exposure en worden er “links” geplaatst naar de bedrijfswebsite of naar andere belangrijke webpagina’s, die van belang kunnen zijn om naar jouw bedrijf te verwijzen.

Package Deal

Voor een uitgebreide online advertorial bedraagt het tarief € 1250,-. Dit is inclusief een bedrag voor gerichte online distributie via Facebookmarketing waardoor je advertorial terecht komt bij je beoogde doelgroep. Daarnaast heeft Amsterdam Today zelf diverse sociale media met meer dan 60.000 volgers en ook daar wordt je advertorial zichtbaar gemaakt.

Omdat de kracht van reclame in de herhaling zit, hebben we een financieel aantrekkelijke package deal voor je. Dat houdt in dat je 2 online advertorials krijgt voor € 2250,- plus 1 advertorial van € 1250,- GRATIS. Alle genoemde bedragen zijn ex. BTW.

Alle 3 de advertorials worden in overleg voor je gemaakt door onze redactie en zijn divers van inhoud. Dat betekent dat je 3 keer een nieuw “commercieel artikel” kunt plaatsen, waardoor je op diverse manieren je bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Uit ervaring weten we dat een goed geschreven advertorial veel bereik heeft, aangezien het niet als reclame overkomt bij de bezoekers. Zo kun je bijvoorbeeld 1 van de advertorials inrichten als interview met het management, waarbij het interview gericht is op de diensten of de producten van je bedrijf, maar leest alsof het een informatief artikel is. Een voorbeeld hiervan is te zien via de volgende link:

Interview met Bibi Mohamed van iDDNA over effectief Age Management

Voorbeeld van enkele van onze commerciële artikelen in het Nederlands en in het Engels zijn:

Executive Chef Nadia Frisina van 5&33 maakt de lekkerste truffelgerechten

Executive Chef Nadia Frisina of 5&33 prepares the best truffle dishes

Wat een enorm glamourous spektakel: Coiffure Award 2018 in Studio 21

MeerBusiness Amsterdam: varen met 80 directeuren was weer heel aangenaam

Trendy launch van de duo expositie van Loes van Delft en David Stesner

Eerste calorieneutrale ijsbar ter wereld geopend in Amsterdam

De absolute top in hospitality ervaar je in ultieme vorm bij Hotel TwentySeven

Feestelijke en druk bezochte lancering kledingmerk The Internet in De Bajes

gorslider

De opening van Gordon’s Blushing Rotterdam was fenomenaal

The Bluespoon Restaurant & Bar of the Andaz Hotel are better than perfect!

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

Majestueuze opening bij Cobra Art aan de van Baerlestraat 8

De 7-gangen proeverij bij L’ Invité le Restaurant in de Jordaan is perfect!

The Japanese Salon viert 400 jaar Rinpa Kunst

Indien gewenst kan Amsterdam Today ook een professionele video laten maken voor je bedrijf en deze in de advertorial plaatsen. Deze video heeft Amsterdam Today vervaardigd tijdens de netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam:

 

Interesse gekregen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van adverteren op Amsterdam Today of meteen een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Frank Scheers. Hij is bereikbaar op 06 53 89 39 98 of via een e-mail naar M.lindeblad@amsterdamtoday.eu.

Heb je een bepaald reclamebudget in gedachte dat hoger of lager is dan € 3500,-, dan kunnen we in overleg bekijken wat Amsterdam Today voor je kan betekenen om zoveel mogelijk publiciteit voor je bedrijf te genereren!

Photo on Foter.com

Photo on <a href=”https://foter.com/re/8486fa”>Foter.com</a>

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1