News Ticker

Club33 presenteert: Zomerse luxe op het mystieke Rhodos

Ben jij klaar om je over te geven aan de verborgen verleiding van Club33?

Om jullie de speciaalste avond van je leven te laten beleven, heeft Club33 een heel bijzondere locatie voor ons volgende exclusieve evenement gevonden dat zal plaatsvinden op het prachtige eiland Rhodos in Griekenland. Het duurde even maar we hebben eindelijk onze droomlocatie bemachtigd. Deze locatie stond al een tijdje hoog op ons verlanglijstje en we zijn ontzettend blij dat het is gelukt.

Het wordt een onvergetelijke ervaring met zomerse luxe op een mystieke locatie. Als lid van Club33 heb je een eigen stijl en ben je niet bang om jezelf te zijn en ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit exclusieve evenement. We beloven je een avond vol culinaire hoogstandjes en entertainment op een adembenemende locatie. Het evenement zal worden gehouden in augustus en we zullen je binnenkort meer informatie verstrekken over de precieze datum en locatie. Houd je inbox in de gaten voor meer updates en belangrijke details. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dit unieke evenement en om samen met jullie te genieten van een avond vol luxe, culinaire verrassingen en romantiek.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat ook nu ExecutiveBusiness.nl onze officiële partner zal zijn. Dit partnerschap zal ons in staat stellen om onze exclusieve evenementen verder te ontwikkelen en jullie als leden nog beter van dienst te zijn.

Zorg dat je erbij bent en maak deel uit van dit bijzondere evenement! Houd er rekening mee dat een uitnodiging voor Club33 strikt persoonlijk is en niet overdraagbaar. We richten ons op een exclusieve en intieme sfeer voor onze leden. We kijken er dan ook naar uit om je persoonlijk te mogen verwelkomen op ons volgende evenement.

Met vriendelijke groet,

Het Club33-team.

 

Club33 Sinds de oprichting in 2016 heeft Club33 Amsterdam verrijkt met een internationale allure. De club is een exclusief pop-up restaurant en één van de meest exclusieve clubs van de stad. Het zal je niet verbazen dat niet alleen bekende Nederlanders, maar ook internationale iconen de weg naar Club33 weten te vinden. Het is de perfecte plek voor mensen die op zoek zijn naar een intieme en exclusieve sfeer waarin ze kunnen genieten van de beste culinaire ervaringen en de meest opwindende sets van top-dj’s. Op een geheime locatie in Amsterdam bevindt zich een VIP-ruimte met een bijna mythische status. Slechts een select aantal personen heeft toegang tot deze exclusieve club, die nu al wordt beschouwd als een van de meest extravagante en trendy hotspots van Amsterdam. Ben jij klaar om je over te geven aan de verborgen verleiding van Club33?

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1