News Ticker

MeerBusiness Amsterdam: varen met 80 directeuren was weer heel aangenaam

aphslider

Regelmatig gaat het grootste Amsterdamse zakelijke netwerk MeerBusiness Amsterdam varen met directeuren. Twee prachtige schepen van Rederij ’t Smidtje kwamen dit keer naar het Apollohotel in Amsterdam om aan te meren en om de ruim 80 genodigden aan boord te nemen.

Om 15.30 uur werden de gasten en leden van MeerBusiness Amsterdam verwacht in een mooie ruimte aan het water waar André van MeerBusiness Amsterdam iedereen opving. Al gauw raakte men aan de praat met elkaar, aangezien de meesten elkaar al vaker hadden gezien bij eerdere netwerkborrels van MeerBusiness Amsterdam. Leden waren aanwezig, maar ook aspirant leden kwamen kijken en ervaren hoe het is om te gaan varen met directeuren door Amsterdam. Ondertussen kreeg het barteam het druk, want door het warme weer had men dorst gekregen en een koel drankje ging er wel in.

aph

Om 16.30 uur werden de gasten verzocht om bij 1 van de twee schepen aan boord te gaan, maar voordat men aan boord ging, heette CEO van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer iedereen van harte welkom. Ursula schonk aandacht aan de belangrijkheid van netwerken, maar dan op een manier die werkt en daar is Ursula heel goed in.

Na haar welkomstspeech werd men verzocht richting de steigers te gaan waar de twee schepen van Rederij ’t Smidtje klaar lagen met alles open, want met dit heerlijke weer wil je als opvarende graag volledig genieten van de zon, de wind, de unieke Amsterdamse grachten en de Amsterdamse inwoners en de toeristen, die massaal aan de waterkant waren gaan zitten.

Het varen met dit uitzonderlijk prachtige weer was een cadeautje. Omdat de schepen bijna geheel open waren, kon je extra beleven hoe Amsterdam vanaf de grachten te zien is. Ruiken, voelen, proeven, luisteren en kijken. Al je zintuigen werden verwend. Zeker door de gastvrijheid aan boord van de schepen, want de glazen werden steeds vol geschonken en je smaakpapillen werden uitgedaagd door elegante hapjes.

Voor meer beleving en voor een indruk van hoe de ruim 80 genodigden het varen met directeuren hebben ervaren, kun je hieronder twee video’s bekijken.

Na de fantastische rondvaart, die 2 uur duurde, kwamen de schepen weer aan bij het Apollohotel alwaar men nog wat kon blijven drinken of eten. Van de gezellige sfeer op het terras kun je meegenieten door de onderstaande video te bekijken.

Voor een indruk van het varen met directeuren waar de start was bij Het Amsterdamse Proeflokaal kun je deze link gebruiken en deze link voor de netwerkborrel bij restaurant Die Port van Cleve.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Photo Gallery

Varen met directeuren met MeerBusiness Amsterdam blijft een belangrijk netwerkfenomeen. Bekijk hier enkele foto’s in onze Photo Gallery.

aph1     aph2twee

aph3twee     aph4

aph5     aph6

aph7     aph8

aph9     aph10

aph11     aph12

aph13     aph14

aph15     aph16

aph17     aph18

aph19     aph20

aph21     aph22

aph23     aph24

aph25     aph26

aph27     aph28

aph29     aph30

aph31     aph32

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1