News Ticker

Trendy launch van de duo expositie van Loes van Delft en David Stesner

caslider

Op de bijzondere en feestelijke opening van de duo expositie van kunsenares Loes van Delft en de Amerikaanse fotograaf David Stesner bij de altijd prachtig ingerichte galerie Cobra Art van Jeannette en Mike van Rijswijk kwamen vele kunstminnende genodigden af. De duo expositie is extra interessant, omdat de kunstwerken van Loes en David enorm van elkaar verschillen. Loes richt zich vooral op het maken van Pop Art, terwijl David zich richt op het onderwerp vlinders en dan op een geheel eigen wijze hier zijn visie op geeft. Allebei heel mooi en heel eigen.

David was gekomen met zijn charmante partner Deanne, die vol trots vertelde over het creatieve werk van haar man David. Ook Loes had familieleden meegenomen en haar zus bleek jarig te zijn en dat werd beloond met een luid gezongen “Happy Birthday” tijdens de speech van Mike. Meer daar over verder in het artikel.

Bij binnenkomst kreeg iedereen een heerlijk glas koude bubbels en voor de muzikale sfeer was DJ Coby Cabana uitgenodigd en zij verstaat haar vak. Door het mooie weer kon men binnen in de gallery met airco zich te goed doen aan de schitterende kunstwerken of buiten lekker verpozen op de van Baerlestraat. Ondertussen kwamen charmante dames lekkere hapjes serveren of je glas bijvullen. Complimenten voor de catering.

Cobra Art is al sinds 30 jaar actief in de kunstwereld. Zo hebben ze vele kunstwerken geleverd aan het onlangs geopende 6 sterren Hotel TwentySeven van Eric Toren. Hun concept is heel succesvol en de toekomstplannen zijn ambitieus. Naast enkele eigen concept stores is het te bedoeling dat wereldwijd diverse franchise stores geopend gaan worden.

Kom sowieso naar de Cobra Art Gallery aan de van Baerlestraat. Geniet van de schitterende kunstwerken van Loes en David en bekijk tevens diverse kunstwerken van andere kunstenaars.

Voor iedereen die niet aanwezig konden zijn, hebben we twee video’s geplaatst en diverse foto’s in onze Photo Gallery en lees in  ons eerder gepubliceerde artikel over de opening van de concept store van Cobra Art in Amsterdam met als gastheer Maik de Boer.

caextra

Bij een opening hoort een welkomstspeech en Mike nam de microfoon om de twee artists toe te spreken. In de onderstaande video kun je de speech meebeleven.

Beleef de opening alsof je zelf bij was en bekijk deze video:

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Photo Gallery

ca1     ca2

ca3     ca4

ca5     ca6

ca7     ca8

ca10     ca9

ca11     ca12

ca13     ca14

ca15     ca16

ca17     ca18

ca19          ca20

ca21     ca22

ca23          ca24

ca25     ca26

ca27     ca28

ca29     ca30

ca31     ca32

ca33     ca34

ca35     ca36

ca37          ca38

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1