News Ticker

Wat een enorm glamourous spektakel: Coiffure Award 2018 in Studio 21

stuslider

Tijdens het Hollywood-achtige evenement “Coiffure Award 2018” dat werd gepresenteerd door Jort Kelder is kapster Bianca van Zwieten van Sjenkels Amsterdam “Hairdresser of the Year” geworden. Daarnaast kreeg Bianca ook de “Award voor Beste Dameskapsel” en de “Press Award”.

Voor de 27-ste keer werden de beste kappers en kapsters van Nederland geprezen door een vakjury op deze bijzondere award uitreiking in Studio 21 in Hilversum. Kappers door heel het land lieten hun techniek, passie en fashionfeeling naar voren komen in prachtige fotocollecties.

De 93 genomineerden voor 12 Coiffure Awards, de Oscars voor het kappersvak, kwamen uit heel het land en werden aan het begin van deze spetterende show gepresenteerd aan het publiek. Diverse BN-ers reikten later tijdens deze exclusieve avond een award uit zoals Bastiaan van Schaick, Mari van der Ven, Victoria Koblenko, Rick Brandsteder en Leco van Zadelhoff.

Andere BN-ers, die deze prachtige avond kwamen meebeleven waren Laurien Verstraten, Dian Biemans, Marijke Helwegen en haar man, Dounia Rijkschroeff, couturier Ronald Kolk en topmodel Rikie Vos. Naast vele personen uit de wereld van de Haute Coiffure waren vele personen aanwezig uit de wereld van fashion, beauty, kunst, media, entertainment, gastronomie, casting, luxury goods et cetera.

stu3          stu5

Laurien Verstraten en Dian Biemans zagen er prachtig uit in hun galajurk van BY MESH Amsterdam.

Voordat de gasten kwamen, hebben we even gekeken hoe rustig het kan zijn in Studio 21. Bekijk de onderstaande video:

Rond 17.00 uur werden alle chique geklede gasten verwacht. De dames droegen elegante galajurken en voor de heren was de dresscode “black tie”. Overbodig om te noemen, maar het kapsel van de dames was tot in de perfectie verzorgd.

Voor de food & beverages was veel aandacht gegeven door de organisatie en vooral de plek waar de Gin & Tonic werd geschonken, kreeg veel bezoek. Daarnaast was Guido de Oesterkoning aanwezig met zijn smaakvolle en dikke oesters en serveerde zijn schoondochter heerlijke hapjes met kaviaar. De inwendige mens werd uitstekend verzorgd.

Voor entertainment zorgde zangeres Kimberley van the Voice of Holland, die samen met twee mooie danseressen een daverende performance gaf:

Beleef de vooravond van de Coiffure Award 2018 mee en bekijk deze video:

De glamoureuze avond werd voortgezet in Studio 21 waar alle genodigden aan tafel werden verwacht en waar men heerlijk ging dineren, terwijl Jort Kelder op zijn eigen en unieke wijze de presentatie deed. Tijdens de avond werden diverse indrukwekkende performances gegeven van danseressen en dansers met “het kapsel” in de hoofdrol. Echt mooie en onverwachte choreografische movements gezien in combinatie met opvallende en trendy kledingkeuzes.

Nadat de awards waren uitgereikt, begon the after party met als hoofdact Jett Rebel. Wat een sfeer en wat een blije en mooie mensen. Iedereen genoot met volle teugen van hetgeen de goed geoliede organisatie had weten te realiseren tijdens deze avond van Haute Coiffure. Het was een fabuleuze avond waar elk aspect van plezier, respect, waardigheid, glamour, vakmanschap, gastronomie, hospitality, showbiz en entertainment aanwezig was. Extra attent was de goed gevulde Goody Bag, die iedereen mee kreeg bij het verlaten van Studio 21.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Voor een extra beleving van de Coiffure Award 2018 kun je enkele foto’s in onze Photo Gallery aanschouwen.

Photo Gallery

stu7     stu8

stu9     stu10

stu11     stu12

stu     stu13

stu14     stu15

stu16     stu17

stu18     stu19

stu6          studian

stu20     stu21

stu22     stu23

stu33     stu24

stu25     stu26

stu27     stu28

stu29     stu34

stu35     stu36

stu37

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1