News Ticker

Column 2: Mijn leven als prostituee in Amsterdam

redlightdistrict

Drie jaar heb ik gewerkt als prostituee in Amsterdam. Sinds twee jaar ben ik gestopt. Natuurlijk heb ik veel dingen meegemaakt in deze bijzondere wereld. Deze ervaringen wil ik graag delen met de lezers en lezeressen van Amsterdam Today. U begrijpt dat ik anoniem wil blijven, maar mijn naam is bij de redactie bekend.

Column

Er is altijd een kans dat een klant agressief wordt of dat er dingen gebeuren waar je je naderhand van afvraagt hoe heeft dit mij kunnen gebeuren. Sommige klanten komen regelmatig terug en bouw je een soort van “band” mee op maar ook daarin kan je je vergissen.

Het is midden in de nacht. De telefoon gaat. Een van mijn vaste klanten. “Is het nog mogelijk om een afspraak te maken”, vroeg hij. Ik was nog wakker en dacht, waarom niet. De volgende dag had ik toch een vrije dag en had ik tijd voor mijzelf. En kon ik ook uitslapen.

Hij kwam mij ophalen en we hadden een afspraak bij hem thuis. Dat vond hij zelf veel leuker voor een keer. De klant bood mij wat te drinken aan. Iets wat we bij mij thuis ook altijd deden en ik dacht, dat kan geen kwaad. Ondanks mijn regel om nooit te drinken bij een klant. Hij opende een fles wijn en schonk mij een glas in. Het glas was schoon en de wijn kwam uit een nieuwe fles, maar toch voelde ik me na een paar slokken niet zo lekker. De klant bood mij een paracetamol aan. Weer had ik een regel overtreden, want ook dat doe ik nooit. De Paracetamol bleek echter iets heel anders te zijn en ik zag alles om mij heen draaien. De klant vroeg me: “Gaat het goed met je? Ga even liggen. Misschien trekt het zo weg.

Paniek sloeg bij mij toe. Wat gebeurde er met mij. Is dit misschien een allergische reactie. Zweet brak bij mij uit. Ik voelde mij slapjes. Hoe kan ik dit stoppen?

Ik was gelukkig nog genoeg bij kennis om hem een taxi voor mij te laten bellen. De taxichauffeur heeft mij netjes naar huis gebracht en gezorgd dat ik veilig binnen kwam.

Nadat alles was gezakt en ik wakker werd in mijn eigen bed kon ik mij niet meer goed herinneren wat er allemaal was gebeurd. Er kwamen vlagen terug. Ik keek naar m’n laatste telefoongesprek. Heb ik wel of geen seks gehad? Ik heb de klant gebeld en die vertelde mij dat er niets was gebeurd. Wel vertelde hij me wat hij mij had gegeven. Dat was geen paracetamol maar MDMA.

Nooit van mijn leven had ik drugs gebruikt of iets wat daar mee te maken had dus kon ook het effect of de werking ervan niet. Gelijk een afspraak gemaakt voor een SOA test. Voor mij te meer een waarschuwing om mij aan mijn eigen regels te houden.

Hoe voorzichtig je ook bent, je kan nooit voorzichtig genoeg zijn. Mijn regel: vertrouw niemand, alleen jezelf!

“Lees je binnenkort ook mijn volgende column? Ik zou dat wel leuk vinden!”

Photo credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1