News Ticker

De opening van Gordon’s Blushing Rotterdam was fenomenaal

gorslider

Het begon allemaal in Blaricum. Daar werd een voormalig bankgebouwtje volledig uit elkaar getrokken om vervolgens geheel in stijl de eerste Blushing te worden. Meteen was het een groot succes en de klanten waren verrukt over het concept en ze bleven maar komen. Dit succes was de reden voor het openen van een tweede vestiging en nu in Amsterdam. Op een mooie plek tussen de diverse musea in Amsterdam Zuid en ook weer met een prachtig terras.

blushing2     blushing

gor50

Succesformule

Als je een concept hebt dat aanslaat op de kwaliteit van jouw culinaire aanbod, dan heb je een succesformule in handen. Daarnaast telt natuurlijk mee dat de enthousiaste en bevlogen Gordon verbonden is aan het geheel en zijn naam is marketingtechnisch heel belangrijk voor Blushing, maar dat is niet per se leidend. Gordon kan niet altijd in een Blushing aanwezig zijn vanwege zijn drukke werkzaamheden voor tv, maar als hij aanwezig is, dan is het meteen extra gezellig. Zijn naam is sowieso goed voor de bekendheid, want zo werkt dat. Echter wat Blushing als bedrijf zelf presteert heeft vooral te maken met het uitstekende concept, het goed getrainde personeel, de uitstraling, de constante kwaliteit, de regelmatige vernieuwing van de kaart en de plek waar ze zitten.

Gordon met zijn oudere broer Johny, die net in Laren een nieuwe scooterzaak heeft geopend met de naam “Brom & Snor”. Lees hier ons eerder gepubliceerde artikel over de opening.

Blushing Rotterdam

Het vinden van een geschikte locatie is onontbeerlijk. Geen juiste locatie betekent dat je het succes van je formule aantast. Gelukkig heeft Blushing daar geen last van, want voor de derde keer zit Blushing op een perfecte plek. Dit keer aan de Coolsingel 4 B in Rotterdam. Blushing Rotterdam heeft twee verdiepingen en een heel groot terras waar je een fraai uitzicht hebt op de Coolsingel en het Hofplein en pal naast het gemeentehuis. Het terras ligt mooi op de zon en de inrichting is weer van de herkenbare kwaliteit. Zelfs een elegante trap naar de eerste verdieping hebben ze laten bouwen, want een trap was niet aanwezig. Het plafond was gewoon dicht en dat is op een prachtige manier verholpen, waardoor de gasten de eerste verdieping en het grote terras eenvoudig kunnen bereiken. Overigens zit Blushing in het gebouw waar ook het bedrijf Tribes van Eduard Schaepman is gevestigd. Tribes heeft op dit moment 12 filialen en volgens Eduard verwacht hij dit jaar weer enkele nieuwe filialen te kunnen toevoegen.

De feestelijke opening

Op vrijdag 16 juni werden de vele genodigden vanaf 17.00 uur verwacht. Op het laatste moment waren de werklui nog de puntjes op de i aan het zetten, maar het feest kon beginnen. Naast vele Rotterdammers en gasten uit Amsterdam en ‘t Gooi kwamen diverse BN-ers de nieuwe Blushing bewonderen. Tevens was heel veel pers aanwezig om verslag te doen van dit leuke Rotterdamse gastronomische evenement. Continu liepen er fotografen en tv-ploegen rond en werden Gordon, zijn familie en diverse BN-ers voor de camera gevraagd naar hun mening over de nieuwe Blushing.

Gordon: “Het was echt niet normaal spannend, want we wisten niet of we op tijd klaar zouden zijn. Iedereen heeft zo zijn of haar best gedaan en ik ben iedereen heel dankbaar voor hun tomeloze inzet!”

Photo Gallery

Om je een indruk te geven van de gezelligheid en de bruisende manier waarop Gordon graag zijn gasten verwend, kun je hieronder enkele foto’s zien van de drukbezochte opening van Blushing Rotterdam.

gor2     gor3

gor48     gor49

gor4     gor5

gor6     gor7

gor8     gor9

gor51     gor52

gor10     gor11

gor12     gor13

gor14     gor15

gor16     gor17

gor18     gor19

gor20     gor21

gor22     gor23

gor24     gor25

gor26     gor27

gor28     gor29

gor30     gor31

gor32     gor33

gor34     gor36

gor37     gor38

gor39     gor40

gor41     gor43

gor44     gor46

gor45     gor47

Photo credits: Amsterdam Today / Enjoyblushing

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1