News Ticker

De opening van Gordon’s Blushing Rotterdam was fenomenaal

gorslider

Het begon allemaal in Blaricum. Daar werd een voormalig bankgebouwtje volledig uit elkaar getrokken om vervolgens geheel in stijl de eerste Blushing te worden. Meteen was het een groot succes en de klanten waren verrukt over het concept en ze bleven maar komen. Dit succes was de reden voor het openen van een tweede vestiging en nu in Amsterdam. Op een mooie plek tussen de diverse musea in Amsterdam Zuid en ook weer met een prachtig terras.

blushing2     blushing

gor50

Succesformule

Als je een concept hebt dat aanslaat op de kwaliteit van jouw culinaire aanbod, dan heb je een succesformule in handen. Daarnaast telt natuurlijk mee dat de enthousiaste en bevlogen Gordon verbonden is aan het geheel en zijn naam is marketingtechnisch heel belangrijk voor Blushing, maar dat is niet per se leidend. Gordon kan niet altijd in een Blushing aanwezig zijn vanwege zijn drukke werkzaamheden voor tv, maar als hij aanwezig is, dan is het meteen extra gezellig. Zijn naam is sowieso goed voor de bekendheid, want zo werkt dat. Echter wat Blushing als bedrijf zelf presteert heeft vooral te maken met het uitstekende concept, het goed getrainde personeel, de uitstraling, de constante kwaliteit, de regelmatige vernieuwing van de kaart en de plek waar ze zitten.

Gordon met zijn oudere broer Johny, die net in Laren een nieuwe scooterzaak heeft geopend met de naam “Brom & Snor”. Lees hier ons eerder gepubliceerde artikel over de opening.

Blushing Rotterdam

Het vinden van een geschikte locatie is onontbeerlijk. Geen juiste locatie betekent dat je het succes van je formule aantast. Gelukkig heeft Blushing daar geen last van, want voor de derde keer zit Blushing op een perfecte plek. Dit keer aan de Coolsingel 4 B in Rotterdam. Blushing Rotterdam heeft twee verdiepingen en een heel groot terras waar je een fraai uitzicht hebt op de Coolsingel en het Hofplein en pal naast het gemeentehuis. Het terras ligt mooi op de zon en de inrichting is weer van de herkenbare kwaliteit. Zelfs een elegante trap naar de eerste verdieping hebben ze laten bouwen, want een trap was niet aanwezig. Het plafond was gewoon dicht en dat is op een prachtige manier verholpen, waardoor de gasten de eerste verdieping en het grote terras eenvoudig kunnen bereiken. Overigens zit Blushing in het gebouw waar ook het bedrijf Tribes van Eduard Schaepman is gevestigd. Tribes heeft op dit moment 12 filialen en volgens Eduard verwacht hij dit jaar weer enkele nieuwe filialen te kunnen toevoegen.

De feestelijke opening

Op vrijdag 16 juni werden de vele genodigden vanaf 17.00 uur verwacht. Op het laatste moment waren de werklui nog de puntjes op de i aan het zetten, maar het feest kon beginnen. Naast vele Rotterdammers en gasten uit Amsterdam en ’t Gooi kwamen diverse BN-ers de nieuwe Blushing bewonderen. Tevens was heel veel pers aanwezig om verslag te doen van dit leuke Rotterdamse gastronomische evenement. Continu liepen er fotografen en tv-ploegen rond en werden Gordon, zijn familie en diverse BN-ers voor de camera gevraagd naar hun mening over de nieuwe Blushing.

Gordon: “Het was echt niet normaal spannend, want we wisten niet of we op tijd klaar zouden zijn. Iedereen heeft zo zijn of haar best gedaan en ik ben iedereen heel dankbaar voor hun tomeloze inzet!”

Photo Gallery

Om je een indruk te geven van de gezelligheid en de bruisende manier waarop Gordon graag zijn gasten verwend, kun je hieronder enkele foto’s zien van de drukbezochte opening van Blushing Rotterdam.

gor2     gor3

gor48     gor49

gor4     gor5

gor6     gor7

gor8     gor9

gor51     gor52

gor10     gor11

gor12     gor13

gor14     gor15

gor16     gor17

gor18     gor19

gor20     gor21

gor22     gor23

gor24     gor25

gor26     gor27

gor28     gor29

gor30     gor31

gor32     gor33

gor34     gor36

gor37     gor38

gor39     gor40

gor41     gor43

gor44     gor46

gor45     gor47

Photo credits: Amsterdam Today / Enjoyblushing

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1