News Ticker

Geert Wilders vindt Pauw & Jinek verschrikkelijk. Waarom zou dat zijn?

Veel mensen vinden dat de presentatoren Jeroen Pauw en Eva Jinek behoren tot de linke elite waar een eigen mening van minder belang is. Zeker als die niet links is. Geert Wilders heeft ook zo zijn eigen uitgesproken mening over dit duo.

Verschrikkelijk

Geert Wilders is als enige lijsttrekker niet naar Pauw & Jinek gekomen, omdat hij de verkiezingstalkshow ‘verschrikkelijk’ vindt. Dat zegt hij in De Telegraaf. Wilders vindt Pauw en Jinek afzonderlijk al niet te pruimen, laat staan in combinatie met elkaar. “Jinek en Pauw of Pauw en Jinek of hoe het gerommel ook maar heet; ze vragen me al jaren en ik zeg al jaren nee. Ik vind het verschrikkelijke programma’s omdat ze bevooroordeeld zijn. Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia“, laat hij weten.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Afzegging

Nieuwsuur interviewde alle lijsttrekkers een uur lang. Alleen Wilders zegde af. Waarom praat hij wel met Rob Geus op SBS 6 en weigert hij alle serieuze media? “In die programma’s zul je me nooit zien. En dan die RTL-debatten! Debatteren is niet met acht man op een rij gaan staan, 45 seconden iets uitkramen en daarna niet de kans krijgen om je verhaal af te maken.”

Belediging

Als de krant stelt dat het een belediging van de kiezer is om wel over je poezen te praten in Goedemorgen Nederland en geen serieuze interviews te geven, zegt Wilders: “Luister. De kiezer weet precies wat wij willen en waar wij voor staan. De kiezer houdt van ons of heeft een afkeer van ons.”

Critici

Critici denken dat de daling van de PVV in de peilingen te maken heeft met Wilders’ houding ten opzichte van de media. “Nee, wat u zegt is een leugen. Bij De Hond waren we er twee gezakt, maar bij EenVandaag waren we twee zetels gestegen.”

Wil Wilders de mediahatende president Trump achterna? “De Nederlandse media zijn, net als in Amerika, verschrikkelijk. Maar dat wil niet zeggen dat Trump niet ongelijk kan hebben in wat hij zegt.”

Wat vindt u van deze kwestie?

 

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1