News Ticker

Geert Wilders vindt Pauw & Jinek verschrikkelijk. Waarom zou dat zijn?

Veel mensen vinden dat de presentatoren Jeroen Pauw en Eva Jinek behoren tot de linke elite waar een eigen mening van minder belang is. Zeker als die niet links is. Geert Wilders heeft ook zo zijn eigen uitgesproken mening over dit duo.

Verschrikkelijk

Geert Wilders is als enige lijsttrekker niet naar Pauw & Jinek gekomen, omdat hij de verkiezingstalkshow ‘verschrikkelijk’ vindt. Dat zegt hij in De Telegraaf. Wilders vindt Pauw en Jinek afzonderlijk al niet te pruimen, laat staan in combinatie met elkaar. “Jinek en Pauw of Pauw en Jinek of hoe het gerommel ook maar heet; ze vragen me al jaren en ik zeg al jaren nee. Ik vind het verschrikkelijke programma’s omdat ze bevooroordeeld zijn. Ze vertegenwoordigen de linkse haatmedia“, laat hij weten.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Afzegging

Nieuwsuur interviewde alle lijsttrekkers een uur lang. Alleen Wilders zegde af. Waarom praat hij wel met Rob Geus op SBS 6 en weigert hij alle serieuze media? “In die programma’s zul je me nooit zien. En dan die RTL-debatten! Debatteren is niet met acht man op een rij gaan staan, 45 seconden iets uitkramen en daarna niet de kans krijgen om je verhaal af te maken.”

Belediging

Als de krant stelt dat het een belediging van de kiezer is om wel over je poezen te praten in Goedemorgen Nederland en geen serieuze interviews te geven, zegt Wilders: “Luister. De kiezer weet precies wat wij willen en waar wij voor staan. De kiezer houdt van ons of heeft een afkeer van ons.”

Critici

Critici denken dat de daling van de PVV in de peilingen te maken heeft met Wilders’ houding ten opzichte van de media. “Nee, wat u zegt is een leugen. Bij De Hond waren we er twee gezakt, maar bij EenVandaag waren we twee zetels gestegen.”

Wil Wilders de mediahatende president Trump achterna? “De Nederlandse media zijn, net als in Amerika, verschrikkelijk. Maar dat wil niet zeggen dat Trump niet ongelijk kan hebben in wat hij zegt.”

Wat vindt u van deze kwestie?

 

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1