News Ticker

Jarige Robert Leroy zingt bij Brink 20 in Laren de pannen van het dak!

brslider

De getalenteerde Amsterdamse zanger Robert Leroy heeft veel succes met zijn dinnertour, waarbij hij in gerenommeerde restaurants optreedt en de gasten naast zijn dynamische optreden van een heerlijke culinaire belevenis kunnen genieten.

Brink 20

Zondag 5 maart was Robert aanwezig bij het sfeervolle restaurant Brink 20 in Laren. Zelfs op zijn verjaardag treedt hij op en daar waren alle gasten heel blij mee. Robert heeft een trouwe club met fans en dat was deze avond flink te merken. Robert kent dan ook vele bezoekers en moest natuurlijk van iedereen persoonlijk zijn felicitaties in ontvangst nemen, aangezien hij op 5 maart 46 jaar oud is geworden. Het “Lang zal hij leven” werd door iedereen met veel gevoel meegezongen.

Verjaardag

rljarig

Zijn charmante partner Sacha Theeboom was aanwezig met enkele vrienden en vriendinnen om Robert’s verjaardag te vieren en voor hun was een fraaie tafel met diverse ballonnen gereserveerd. Robert kreeg van Brink 20 een warme verrassing.

Saxofonist

Vorige week was Robert met zijn gezin en vrienden gezellig op wintersportvakantie in Gerlos geweest en hij had nieuwe energie opgedaan voor zijn geliefde dinershows. Dat was te merken, want Robert was met veel plezier en expressie zijn enthousiaste gasten aan het vermaken. Als supportact had Robert een saxofonist meegenomen en dat gaf nog meer sfeer aan het geheel. Een hele mooie combinatie overigens.

Video’s

Om wat van de sfeer mee te maken hebben we twee video’s geplaatst. Het was wat donker in Brink 20, maar dat mag de kijk – en luisterpret niet drukken.

Video 1

Video 2

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo Gallery

Foto’s zeggen vaak meer dan woorden en vandaar dat we een aantal foto’s hebben geplaatst in onze photo gallery.

br1     br2

br3     br4

br5     br6

br7     br8

br9     br10

br11     br12

br13     br14

br15     br16

br17     br18

br20     br22

br24     br25

br26     br27

br28     br29

br30     br31

br32     br33

br34     br35

br36     br37

br38     br39

br40     br41

br42      br43

br44     br45

br46     br47

br48     br49

br50     br51

br52     br53

br54     br55

br56     br57

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1