News Ticker

Effectief online adverteren bij Amsterdam Today kan al vanaf € 450,-

amsterdamtodaylogoextra

Amsterdam Today is een online magazine. We doen geen printversie. Dat komt, omdat een digitale versie van een magazine veel dynamischer is. Alles gaat veel sneller, makkelijker, eenvoudiger, efficienter en onze artikelen zijn aanpasbaar en blijven zichtbaar op het Internet en komen niet terecht in de prullenbak, zoals dat bij geprinte versies wel het geval is. Dat geldt daarom ook voor onze online advertenties. Onze uitgebreide online advertenties noemen we met een mooi woord “advertorials” en zijn prettig te lezen artikelen met een commerciële inhoud. Ze zijn informatief en vol mogelijkheden tot de zogenaamde “call to action”. Dat is de prikkel om iets te willen kopen of een dienst te willen afnemen. Door de links, die we plaatsen in de online advertorial komt men op aanvullende informatie die belangrijk kan zijn om het product of de aangeboden dienst af te nemen. Heel efficient en effectief.

Extra beleving

Online adverteren geeft een hele andere beleving van een product of dienst dan een geprinte advertentie in een krant of een geprint magazine. Dat komt, omdat de mogelijkheden bij print gelimiteerd zijn en de mogelijkheden van online adverteren vele malen groter zijn en de beleving veel beter positief beïnvloed kan worden. Denk daarbij vooral aan de kracht van een professioneel filmpje of video. Een filmpje of video wordt veel vaker bekeken dan alleen een foto en/of tekst en blijft langer hangen. The call to action is beduidend groter hierdoor en dat is wat de ondernemer wil: omzet maken!

oogkleur

De voordelen van Online Adverteren

Bij gedrukte reclame kun je niet en bij online adverteren kun je wél:

 • Bewegend beeld in de vorm van een filmpje of video plaatsen voor extra beleving
 • Diverse links plaatsen naar belangrijke sites voor meer informatie of naar jouw eerder geplaatste reclame-uitingen
 • De advertorial delen via de sociale media
 • De beoogde doelgroep heel gericht opzoeken door ander andere Facebookmarketing
 • Indien nodig de inhoud naderhand aanpassen
 • Alles meten, want wat online gaat, kan gemeten worden en geeft inzicht in het bereik
 • Het bereik volgen en gericht bijsturen indien nodig voor meer efficiëntie
 • Direct publiceren en altijd aanpassen, want er is geen deadline en geen drukkerij zoals bij geprinte reclame
 • Regelmatig je online reclame-uiting opnieuw delen zonder extra kosten
 • Makkelijk de klant informatie laten opvragen of een afspraak laten maken door slechts 1 klik op een link
 • Een aantrekkelijk tarief verwachten, omdat online adverteren minder kosten met zich mee brengt dan print
 • Milieubewust adverteren, omdat online adverteren geen inkt, papier, vrachtwagens en dergelijke nodig heeft

Voor een uitgebreide online advertorial bedraagt het tarief vanaf € 450,- ex. BTW. Wilt u extra aanvullende diensten, zoals het maken van een filmpje of zo iets dergelijks, dan komen deze kosten hierbij opgeteld.

Package Deal

Omdat de kracht van reclame in de herhaling zit, hebben we een financieel aantrekkelijke package deal voor je. Dat houdt in dat je 3 verschillende online advertorials krijgt voor de prijs van 2.

Gastronomic

europees

Gastronomic heeft 25 aparte culinaire categorieën en wordt door vele bezoekers bekeken. Wilt u met uw restaurant, café of bar met een gedetailleerd profiel zichtbaar zijn op Gastronomic? Het tarief voor een plaatsing in een categorie met een link en een foto van uw restaurant, café of bar tot 31 december 2018 bedraagt € 100,- ex. BTW eenmalig. Neem contact op via een e-mail naar editor@amsterdamtoday.eu over de voorwaarden en eventuele aanvullende advertentiemogelijkheden bij Gastronomic, zoals het worden van hoofdsponsor of subsponsor.

Conclusie

Online adverteren levert véél meer beleving op bij de klant, is tussentijds aanpasbaar, het publiceren gaat razend snel, kan heel gericht naar de doelgroep onder de aandacht gebracht worden, is meetbaar, is deelbaar op alle sociale media, milieubewust en aantrekkelijk geprijsd.

Ga online adverteren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van effectief online adverteren met méér beleving op Amsterdam Today? Neem contact op door te bellen naar 06 53 89 39 98 of stuur een e-mail naar f.scheers@amsterdamtoday.eu.

Photo by ..PerlssDj on Foter.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1