News Ticker

Irene Moors: “Ik heb nog steeds geen tv-aanbieding!”

irenemoors

Als je met tijdelijke contracten werkt, dan moet je maar afwachten of je weer een nieuw contract krijgt. Dat werkt vooral in de televisiewereld zo. Zo zit je bij RTL 4 en daarna bijvoorbeeld bij SBS 6. Irene Moors weet daar alles van. Echter contracten kunnen daar niet verlengd worden en dat is een pijnlijke gewaarwording voor Irene Moors.

De presentatrice heeft nog geen enkele aanbieding gehad sinds bekend is geworden dat SBS 6 niet verder met haar wil. Dat vertelt ze in gesprek met weekblad Story. Nu haar exclusieve contract bijna verloopt kan Moors voor elke omroep aan de slag. “Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik overal met open armen word ontvangen. Maar in theorie kan ik nu voor verschillende omroepen en zenders werken“, aldus de voormalig tv-ster.

Er is nog geen enkele partij met een voorstel gekomen. “Tot nu toe heb ik nog met niemand een gesprek gehad. Het komt zoals het komt. Al weet ik dondersgoed dat de aanbiedingen niet in groten getale zullen komen. Ik ben niet meer de jongste. Maar wie weet wat het allemaal oplevert.”

Moors neemt niet alles aan wat haar wordt aangeboden. “Ik kijk naar het programma en zal niet koste wat kost iets presenteren omdat ik zo graag een eigen televisieprogramma wil hebben.”

Kan ze niet teruggaan naar RTL? “Ik heb deze reacties ook gelezen, maar de keus is natuurlijk niet aan mij. Er moet wel iets te doen zijn. Maar ik sta overal voor open.”

Ze zou bij RTL een duo kunnen vormen met nieuwe aanwinst Caroline Tensen. “Dat lijkt mij ontzettend leuk.”

Had ze haar vertrek bij SBS eigenlijk zien aankomen? “Ik had natuurlijk al enige tijd geen opnames staan en besprekingen bleven uit. Dan weet je genoeg. Ik ben alleen blij dat ik het nu al weet en niet pas over een paar maanden, wanneer het contract afloopt. Nu kan ik daadwerkelijk met andere mensen afspraken gaan maken.”

“Alles is mogelijk en tegelijkertijd kan het zijn dat er niets gebeurt. Ik ben realistisch. Ik ben 51 jaar en programma’s passen wel of niet bij je.”

Wij wensen Irene veel succes, want ze is al jaren een graag geziene tv-presentatrice op tv.

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1