News Ticker

Maxim Hartman wordt afgeleid door de borsten van Dionne Stax

moof1

Journaallezeres bij de NOS Dionne Stax is een prachtige vrouw hetgeen Humberto Tan ook een keer was opgevallen en Maxim Hartman heeft daar ook wat over te zeggen.

Waar gaat het om?

De borsten van journaallezeres Dionne Stax werden vrijdagavond uitvoerig besproken in de talkshow van Jeroen Pauw. Tafelgast Maxim Hartman bracht ze in als onderwerp. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Hartman was uitgenodigd om de afgelopen tv-week te bespreken en opende met een fragment van Stax. “Het gaat me hier niet zozeer over wat ze vertelt, maar over hoe ze eruitziet en de belichting. Ik heb als man moeite om me te concentreren“, zei de tv-maker.

Hij wordt zwaar afgeleid door Stax’ voorgevel. “Haar borsten lijken wel steeds groter elke week. Ik wil niet antifeministisch overkomen – een vrouw mag zich kleden zoals ze wil – maar het leidt wel af als je zulke strakke truitjes draagt en je hebt zulke volle bollen. Kan het ietsje minder?”

Pauw: “Zeg jij dan: ‘Ik vind dat een journaallezer minder grote borsten moet hebben als ze het Journaal leest.’”

Hartman: “Nee, want daar kan ze niets aan doen. Overigens denk ik wel – en ik heb het boven ook met de redactie besproken – dat er vrouwenappjes zijn die elke dag de borsten van Dionne Stax bespreken. Die worden wel groter. De vraag is, maar dan wordt het een beetje ranzig, of ze geopereerd zijn of niet.”

Daar werd door het publiek schande van besproken. Hartman: “‘Nou ja’, hoor ik een paar vrouwen zeggen. Kijk even naar de man naast je: elke gast die tieten ziet krijgt er een prikkel van. Als je dat niet begrijpt, dan begrijp je gewoon niets van de natuur.”

“Ik word heel erg afgeleid door dat truitje. Ik word eigenlijk gediscrimineerd als man, omdat ik ook recht heb op nieuwsvoorziening. Enigszins rekening houden vind ik wel goed.”

Reactie van Dionne Stax

Dionne Stax slaat met een knipoog terug naar Maxim Hartman, die het in Pauw uitgebreid over haar borsten had. Ze plaatst een foto waarop te zien is dat ook hij enige borstvorming heeft. Dat is te lezen op Twitter. Hartman vindt dat Stax op televisie te strakke truitjes draagt, waardoor haar borstpartij te zichtbaar in beeld is en dat zou te veel afleiden. Die opmerkingen vielen niet bij alle kijkers in goede aarde, maar Stax lijkt er niet echt aanstoot aan te nemen.

Stax twittert vanochtend: “Beste Maxim Hartman, vrouwen – en mannen – hebben borsten, in alle soorten en maten, deal with it ??‍♀️.”

Daarbij plaatst ze een foto waarop te zien is hoe Hartman manboobs heeft. De presentator reageert: “Je hebt natuurlijk gelijk. Het is ook mijn probleem. En dat van vele mannen en lesbische vrouwen met mij. We hadden gehoopt op wat begrip. Maar begrip dat is niet hip. Groeten aan je borsten.”

Wat vind jij van deze kwestie?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1