News Ticker

Feestelijke en druk bezochte lancering kledingmerk The Internet in De Bajes

theslider

De Bajes aan de Utrechtsestraat is een prachtige locatie om wat te drinken, te eten en vooral feesten te geven. Wil je een paar honderd gasten uitnodigen dan zit je bij De Bajes altijd goed. Vooral door de hoge en sfeervol ingerichte ruimte is het goed toeven in De Bajes.

The Internet

Het nieuwe kledingmerk The Internet werd spectaculair gelanceerd in De Bajes en daar kwamen vele genodigden uit de wereld van fashion, entertainment, media, sport en luxury op af. Ook diverse media waren aanwezig om het feest te verslaan. Onder andere Maik de Boer was aanwezig met een cameraploeg van SBS Shownieuws en Gwenny Eisma van de Privé was continu haar foto’s aan het schieten voor haar rubriek VIPS.

the

The Internet is ontstaan uit een samenwerking tussen stylist Giovanni Laisina en Eric Franzel. Eric is de designer en co-owner van het kleding- en schoenenwerk In Gold We Trust waar Amsterdam Today eerder over heeft gepubliceerd. Eric was samen met zijn broer Victor Franzel gekomen. Victor is co-owner van In Gold We Trust.

De fashionable geklede gasten werden goed vermaakt door de getalenteerde DJ en het enthousiaste personeel achter de bar en het was natuurlijk “Zien en Gezien” worden.

In de onderstaande video kun je de sfeer meebeleven:

Voor nog meer beleving staan in onze Photo Gallery diverse foto’s geplaatst.

Photo Gallery

the1     the2

the3     the4

the5     the6

the7     the8

the9     the10

the11     the12

the13     the14

the15     the16

the17     the18

the19     the20

the21     the22

the23     the24

the25     the35

the27     the28

the29     the30

the313     the32

the33     the34

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1