News Ticker

Adverteren

DIGITAAL ADVERTEREN OP AMSTERDAM TODAY

Ruim 100.000 bezoekers per maand

Adverteren bij ons? Leuk! We denken graag met je mee. Waar wij goed in zijn, is naar jouw verhaal luisteren. Welke boodschap wil je graag vertellen? Zeg het ons, dan gaan wij het zó verpakken dat onze lezer er ook nog wat aan heeft. En dat werkt. Onze native advertising, of sponsored topics, maken we zodanig op maat dat ze met plezier worden gelezen, relevante informatie bevatten en op die manier de lezer vertrouwd maken met de boodschap en afzender.

Het online magazine Amsterdam Today, dat Paradigmata Media sinds 2014 uitgeeft, versterkt de binding tussen de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Amsterdam Today heeft prominente rollen voor High End, lifestyle, Automotive, Business, Entertainment, Gastronomic, Shopping en Art wordt uitgegeven in twee talen (Nederlands en Engels).

Amsterdam Today biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Paradigmata Media produceert naast het algemene, internationale deel ook een aanzienlijk deel lokale content. Deze komt tot stand met een internationaal netwerk van journalisten, fotograferen, verslaggeverscontentspecialisten en vertalers. Native speaking managing editors begeleiden dit complexe proces.

De advertenties worden door de eigen sales-afdeling van Paradigmata Media verzorgd. Het MKB heeft baat bij een sterke content strategie. Met content marketing kun je met een beperkt budget landelijke bekendheid genereren. Huur daarom journalisten en andere storytellers in en ga verhalen maken. Echte verhalen die het waard zijn om te delen. Amsterdam Today is de plek voor de verspreiding van jouw content. Wat is jouw verhaal?

Kijk via deze link naar ons portfolio voor een indruk inzake artikelen die we gepubliceerd hebben. Kijk hier voor de algemene Voorwaarden.

Gastronomic Amsterdam

Gastronomic heeft 26 aparte categorieën. Wil je met jouw restaurant, cafe of bar met een gedetailleerd profiel zichtbaar zijn op  Gastronomic? Het tarief voor een plaatsing in een categorie met een link en een foto van je restaurant, cafe of bar tot 31 december 2019 bedraagt € 100,- ex. BTW eenmalig. Neem contact op via een e-mail naar editor@amsterdamtoday.eu of via het  contactformulier onder aan deze pagina over de voorwaarden en eventuele aanvullende advertentiemogelijkheden bij  Gastronomic, zoals het worden van hoofdsponsor of subsponsor.

Freelance Journalism”. Op LinkedIn hebben we meer dan 2650 freelance mediaprofessionals als lid en wij zetten deze leden actief in voor het maken van content en elke andere vorm van media. Praktisch elke discipline op mediagebied hebben wij in huis. Samen met onze content creators van Freelance Journalism maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken, met als doel om merken in en om Amsterdam beter te laten communiceren. Om onze missie te realiseren, halen we graag gemeenschappelijk voordeel uit slimme partnerships. Waarin het resultaat altijd meer is dan de som van de delen.

Interesse gekregen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van adverteren op Amsterdam Today of meteen een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Menno Lindeblad via M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu

BEREIKCIJFERS 2019

BEZOEKERS [PER MAAND]

> 100K

PAGEVIEWS [PER MAAND]

> 500K

FACEBOOK [AMSTERDAM TODAY]

> 13K

LINKEDIN [FREELANCE JOURNALISM GROUP]

> 2,6K

 

First Name (required)

Last Name (required)

Organization

Email (required)

Message(required)

 

 

UA-62801321-1