News Ticker

Adverteren

DIGITAAL ADVERTEREN OP AMSTERDAM TODAY

Ruim 100.000 bezoekers per maand

Het online magazine Amsterdam Today, dat Paradigmata Media sinds 2014 uitgeeft, versterkt de binding tussen de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Amsterdam Today heeft prominente rollen voor High End, lifestyle, Automotive, Business, Entertainment, Gastronomic, Shopping en Art wordt uitgegeven in twee talen (Nederlands en Engels).

Amsterdam Today biedt uitgebreid nieuws en achtergrondartikelen over de regio en de stad Amsterdam. Met veel ‘gids’-informatie, nuttige tips, recensies en agenda’s over cultuur, gastronomie en uitgaan in Amsterdam. Paradigmata Media produceert naast het algemene, internationale deel ook een aanzienlijk deel lokale content. Deze komt tot stand met een internationaal netwerk van journalisten, fotograferen, verslaggeverscontentspecialisten en vertalers. Native speaking managing editors begeleiden dit complexe proces.

De advertenties worden door de eigen sales-afdeling van Paradigmata Media verzorgd. Het MKB heeft baat bij een sterke content strategie. Met content marketing kun je met een beperkt budget landelijke bekendheid genereren. Huur daarom journalisten en andere storytellers in en ga verhalen maken. Echte verhalen die het waard zijn om te delen. Amsterdam Today is de plek voor de verspreiding van jouw content. Wat is jouw verhaal?

Kijk via deze link naar ons portfolio voor een indruk inzake artikelen die we gepubliceerd hebben.

Gastronomic Amsterdam

Gastronomic heeft 26 aparte categorieën. Wil je met jouw restaurant, cafe of bar met een gedetailleerd profiel zichtbaar zijn op  Gastronomic? Het tarief voor een plaatsing in een categorie met een link en een foto van je restaurant, cafe of bar tot 31 december 2018 bedraagt € 100,- ex. BTW eenmalig. Neem contact op via een e-mail naar editor@amsterdamtoday.eu of via het  contactformulier onder aan deze pagina over de voorwaarden en eventuele aanvullende advertentiemogelijkheden bij  Gastronomic, zoals het worden van hoofdsponsor of subsponsor.

Online advertorial

Onze reclameboodschappen worden bij Amsterdam Today “verpakt” in prettig leesbare artikelen, beter bekend als “advertorials”. Omdat we artikelen publiceren in diverse categorieën van business, gastronomic, fashion, beauty, politiek, travel, gezondheid, kunst en uitgaan tot entertainment, sport, milieu, celebs, luxury, shopping en lifestyle passen aantrekkelijk geschreven advertorials daar perfect tussen. Ze komen over als artikel, maar zijn in feite artikelen in een commercieel jasje.

Het voordeel van online adverteren is dat je niet alleen de benodigde content kunt plaatsen, maar ook diverse fraaie foto’s en indien gewenst een mooie video, waardoor de beleving van de beoogde klanten veel intenser wordt. Daarnaast is de advertorial direct zichtbaar op het Internet en vindbaar met zoekwoorden en kan de advertorial naderhand eventueel aangepast of geactualiseerd worden. Vanzelfsprekend kan de online advertorial via alle beschikbare sociale media gedeeld worden voor extra exposure en worden er “links” geplaatst naar de bedrijfswebsite of naar andere belangrijke webpagina’s, die van belang kunnen zijn om naar jouw bedrijf te verwijzen.

Ons tarief voor een uitgebreide advertorial is vanaf € 450,- ex. BTW.

Package Deal

Omdat de kracht van reclame in de herhaling zit, hebben we een financieel aantrekkelijke package deal voor je. Dat houdt in dat je 3 online advertorials krijgt voor de prijs van 2.

Vraag naar de voorwaarden en stuur je e-mail naar editor@amsterdamtoday.eu.

Alle 3 de advertorials worden in overleg voor je gemaakt door onze redactie en zijn divers van inhoud. Dat betekent dat je 3 keer een nieuw “commercieel artikel” kunt plaatsen, waardoor je op diverse manieren je bedrijf onder de aandacht kunt brengen. Uit ervaring weten we dat een goed geschreven advertorial veel bereik heeft, aangezien het niet als reclame overkomt bij de bezoekers. Zo kun je bijvoorbeeld 1 van de advertorials inrichten als interview met het management, waarbij het interview gericht is op de diensten of de producten van je bedrijf, maar leest alsof het een informatief artikel is.

Andere vormen van publiciteit genereren

LOGO-FREELANCE-JOURNALISMextra

Waar we heel trots op zijn, is onze content fabriek “Freelance Journalism”. Op LinkedIn hebben we meer dan 2650 freelance mediaprofessionals als lid en wij zetten deze leden actief in voor het maken van content en elke andere vorm van media. Praktisch elke discipline op mediagebied hebben wij in huis. Om het een en ander goed in banen te leiden, hebben we een specialist aan ons weten te binden, die als project manager voor Freelance Journalism aan het werk gaat. Robyn Clara is een getalenteerde specialist op het gebied van grafische producties, editing, huisstijlontwikkeling, logo’s ontwerpen, websites maken, HTML bewerken, films produceren et cetera. Zo heeft Robyn ons eigen nieuwe logo gemaakt en daar zijn we zelf heel tevreden over.

De meeste bedrijven uit het MKB, maar ook grotere bedrijven willen publiciteit voor hun bedrijf genereren. Freelance Journalism zit vol met mediatalenten en hun expertise kunnen wij inzetten voor onze klanten. We kunnen eenmansbedrijven voorzien van publiciteit waar het marketingbudget vaak minder groot is, maar ook bedrijven, die grotere marketingbudetten hanteren en bepaalde wensen hebben op mediagebied.

Vacaturesite

Naast onze content fabriek heeft Freelance Journalism een vacaturesite voor freelance mediaprofessionals www.freelancejournalism.eu. Op onze vacaturesite kunnen bedrijven gratis hun vacature of opdracht plaatsen als het gaat om werk als freelance mediaprofessional, interim werk en stageplekken in de media. Elke dag worden nieuwe vacatures geplaatst en we hebben gemiddeld 300 vacatures op onze site staan.

Interesse gekregen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van adverteren op Amsterdam Today of meteen een afspraak willen maken voor een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Menno Lindeblad via M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu

Statistics Screenshot januari 2017

 

First Name (required)

Last Name (required)

Organization

Email (required)

Message(required)

 

 

UA-62801321-1