News Ticker

Hoe zou de vrijgezellenavond van Gordon eruit zien?

gordonfeest

Zoals bekend gaat Gordon dit jaar trouwen. RTL 4 heeft een datingshow om zijn celebrity-huwelijk samengesteld en Gordon heeft vele leuke mannen opgeroepen om zich aan hem voor te stellen in het reality tv-programma “Gordon gaat trouwen”. Reeds vele mannen en naar het schijnt ook enkele vrouwen hebben zich al aangemeld voor deze bijzondere manier van daten.

Drie jaar single

Gordon is nu ruim drie jaar single en daar is hij wel klaar mee. Gordon: “Ik ga op tv nu serieus op zoek naar een man met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Ondanks dat het een tv-programma is, wordt niks in scène gezet. En mocht dat na een tijdje anders uitpakken, wat ik natuurlijk niet hoop, dan zal er dus ook officieel moeten worden gescheiden”. Het gaat dus om een echte huwelijksverbintenis met trouwambtenaar en dergelijke.

De Jury

De kandidaten zullen natuurlijk intensief beoordeeld worden, want het gaat om een serieuze zaak. Daarom is een jury nodig, die Gordon als geen ander kent. De jury bestaat uit zijn broer Johny Heuckeroth, Gerard Joling, Guido Goossensen en zijn beste vriendin Joyce MH. Zij zullen alle uitgenodigde kandidaten flink op de proef stellen, aan de tand voelen, uithoren, besnuffelen en uiteindelijk beoordelen of iemand echt past bij Gordon.

Advertentie

Wil je echte connectie met jouw doelgroep? Ga online adverteren op AT! Klik op de foto voor meer informatie

Twaalf kg afvallen

Gordon: “Niet alleen mijn droompartner moet er prachtig uitzien, maar ik ook. Daarom wil ik minimaal twaalf kg afvallen. Na mijn vakantie in Griekenland waar ik op 6 juli mijn 49-ste verjaardag heb gevierd, ga ik beginnen met sporten en wordt mijn voedingspatroon aangepast aan mijn wens om af te vallen. Botox is niets voor mij, maar zeker als je wat ouder wordt, wil je er goed uit blijven zien en dat wil ik op een natuurlijke manier doen!”

Big Party

Na de uiteindelijke keuze voor zijn huwelijkspartner zal er ongetwijfeld een groots huwelijksfeest worden georganiseerd. Waar dat gigantische feest wordt gehouden daar kunnen we alleen maar naar raden. Net als alle andere zaken, die bij zijn huwelijk spelen. Zo lijkt Gordon op de bijgesloten foto bij de opening van Blushing Rotterdam aan zijn broer Johny te vragen: “Johny, hoe zit het met mijn vrijgezellenavond? Heb je al wat geregeld?”. Johny kennende gaat dat helemaal goed komen, want Johny weet exact wat zijn jongere broer leuk vindt.

Degenen, die bij de vrijgezellenparty worden uitgenodigd, zullen ongetwijfeld de avond van hun leven meemaken. Zelf denken we niet dat we Gordon verkleed met een groepje vrienden op het Rembrandtplein te zien zal zijn, maar dat voor een exotisch oord gekozen zal worden met ongetwijfeld de meest luxe en “over the top” situaties waar men jaren later nog over spreekt. Wij vermoeden zelfs dat Gordon’s vrijgezellenavond op de Schaal van Richter gemeten zal gaan worden met als seismografisch meetpunt 1 van de meest luxe uitgaansgelegenheden in de wereld.

Hoe denk jij dat Gordon’s vrijgezellenavond eruit gaat zien? Laat je commentaar achter onderaan het artikel.

Twee feestelijke openingen

De afgelopen maand was het al twee keer feest bij de familie Heuckeroth. Zijn broer Johny is in Laren gaan wonen en Johny heeft een prachtige scooterzaak geopend in het centrum van Laren. Zijn scooterzaak heet “Brom & Snor”. Een verslag van de opening is via deze link te lezen.

johny     gordonh

Vervolgens opende Gordon zijn derde vestiging van “Blushing”. Naast een vestiging in Blaricum waar het allemaal begon en de tweede vestiging in Amsterdam opende Gordon zijn derde vestiging in Rotterdam. Een verslag van de opening van Blushing Rotterdam is via deze link te lezen.

Spannend

Wij wensen Gordon en de jury veel succes toe en zien uit naar het tv-programma en de spannende ontknoping waar bekend gaat worden met wie Gordon gaat trouwen!

Ga jij ook kijken naar “Gordon gaat trouwen?”.

Photo credit: Amsterdam Today

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1