News Ticker

Remy Bonjasky opent tweede Bonjasky Academy in Hilversum

BONJASKY ACADEMY 

De eerste Bonjasky Academy werd in 2010 geopend in Almere en is een vernieuwende fight, fitness & health gym met Remy aan het roer. De academy vormt een kweekvijver voor jong en oud vechtsporttalent die onder andere begeleid worden door de voormalig wereldkampioen. In de gym kan men terecht voor kickboks-, MMA-, boks-, fitness- en personal trainingen. Remy Bonjasky en zijn team hebben in Almere al vele topvechters gecoacht. Om ook enthousiaste (vecht)sporters uit het Gooi en omstreken een kans te geven om de energie van de lessen te ervaren opent Bonjasky Academy een tweede vestiging in Hilversum in januari 2020.

BEGELEIDING VOOR IEDEREEN 

Bij de Bonjasky Academy worden zowel recreanten, als beginnende en meer ervaren (vecht)sporters fysiek en mentaal uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. De hoge intensiteit van de trainingen die in de sportschool worden gegeven bieden alleen maar voordelen voor ieder lichaam, of het nu om kickboksen, boksen, mixed martial arts, fitness of power & conditioning gaat. Je hoeft geen ervaren sporter te zijn om te kunnen trainen bij de Bonjasky Academy, voor ieder is er persoonlijke begeleiding. Daarnaast worden er ladies only en jeugdtrainingen aangeboden.

REMY BONJASKY 

Remy Bonjasky heeft een imposante carrière binnen de ring achter de rug. De voormalig drievoudig K1-kampioen besloot ook na zijn succesvolle kickbokscarrière niet stil te zitten en ontpopte zich als zakenman. In 2010 opende hij de eerste Bonjasky Academy in Almere om zijn ervaringen in, en passie voor de vechtsport te delen. Ook bracht hij in 2018 zijn eigen sportkledinglijn BNJSKY op de markt. Daarnaast is Remy actief als motivational speaker, door zijn indrukwekkende ervaringen binnen en buiten de ring weet hij als geen ander mensen te motiveren om nooit op te geven en te vechten voor je doel. Zijn motivational speeches heeft hij onder andere al in mogen zetten voor TU Delft, Jonge balie congres, KPN, Activision Blizzard International B.V., Fonky Sales, ROC en de Koninklijke Marine.

HILVERSUM 

De Bonjasky Academy in Hilversum, die maar liefst een oppervlakte van 400m2 zal beslaan, opent op 6 januari op Oude Amersfoorsteweg 127A, Hilversum. Naast de ideale ligging en de kwaliteitslessen kan men er ook terecht voor fitness op de nieuwste apparatuur van Technogym. Met 20 bokszakken op de begane grond en een fitness ruimte in de vrije zaal, is er veel ruimte voor kickboks-, boks-, MMA- en power- & conditielessen. De Bonjasky Academy Hilversum wordt luxe, met een rauw randje: helemaal on-trend.

Openingstijden

De gym is zeven dagen per week geopend, maandag tot en met vrijdag van 8:00 – 22:00, zaterdag en zondag van 8:00 – 15:00.

Enthousiast geworden? Tarieven variëren voor volwassenen vanaf €38,00 voor vechtsporten (kickboksen, boksen en MMA) en €20,00 voor fitness. De jeugdtarieven starten bij €29,00 per maand.

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1