News Ticker

HUDSON’S BAY zoekt 1.800 nieuwe collega’s

HUDSONSBAY

Hudson’s Bay opent naar verwachting in het derde kwartaal van 2017 de deuren van haar eerste warenhuizen in Nederland. In aanloop hiernaar start vandaag de campagne ‘Join the Heartbeat’, om 1.800 collega’s te werven voor de eerste tien te openen warenhuizen. De eerste nieuwe collega’s worden vanaf 1 juli opgeleid in de Hudson’s Bay Academy.

Grootste retail start-up met vernieuwend warenhuisconcept

Nog dit jaar opent Hudson’s Bay haar eerste 10 warenhuizen in Nederland. Bijzonder, omdat er nergens ter wereld ooit zoveel warenhuizen in zo´n korte periode zijn geopend. Met een geheel eigen karakter en beleving is het concept specifiek toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson´s Bay Nederland krijgt hiermee het karakter van een start-up en bouwt aan hét warenhuis van de toekomst, met bekende en mooie merken in fashion, beauty & home. Gasten van Hudson´s Bay voelen zich speciaal door medewerkers die, altijd met een lach en persoonlijke touch, de beste service bieden. Al bij binnenkomst worden gasten verwelkomd door een host. De medewerkers houden contact met de gasten tijdens het bezoek over de verschillende afdelingen. Op deze afdelingen worden de verschillende looks en producten verrassend gecombineerd, waardoor er een geheel eigen warenhuisbeleving ontstaat. Shoppen staat niet alleen centraal, maar ook beleving en relaxen. Geen dag in het warenhuis is hetzelfde. Er worden continu unieke, verrassende en ook lokale tijdelijke collecties aangeboden. Zo creëert Hudson´s Bay memorable moments.

Join the Heartbeat

Hudson’s Bay is op zoek naar 1.800 nieuwe collega´s om samen met hen deze journey in Nederland aan te gaan. Het is een unieke kans om onderdeel te zijn van deze grootste retail start-up. De nieuwe collega’s krijgen de kans om mee te denken en mee te bouwen aan hét warenhuis van de toekomst. Daarbij passen millennial-minded mensen met een eigen mentaliteit, een eigen ik, en passie. Collega’s van wie het hart sneller gaat kloppen, die met persoonlijke touch, tijd en aandacht gasten verrassen met de service van Hudson´s Bay. Hudson’s Bay zoekt 1.800 like-minded Heartbeats die nieuwsgierig zijn, lef hebben en net dat stapje extra zetten, om samen het hart van de stad sneller te laten kloppen.

Heartbeats van lokale mensen

Lokale betrokkenheid van de nieuwe collega’s met de steden waar Hudson’s Bay het kloppende hart van zal gaan vormen, is erg belangrijk. Daarom worden er via digitale en sociale platforms lokale Heartbeats gezocht voor de 10 warenhuizen die nog dit jaar hun deuren zullen openen: Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Voor deze warenhuizen zoekt Hudson’s Bay collega´s voor onder andere de volgende functies: Store Managers, Assistent Store Managers, Hosts, Merchandise Managers, Merchandise Specialisten, Sales Managers, Sales Specialisten, Service Managers en Service Specialisten.

Hire for attitude, train for skills

Bij de selectie van de like-minded Heartbeats wordt gekeken naar de juiste attitude. Retailervaring is niet noodzakelijk, de juiste mindset wel. Na de selectie start de training voor de juiste skills. Op www.hudsonsbay.nl kunnen Heartbeats zich aanmelden met hun LinkedIn-profiel of door middel van het uploaden van hun cv. Daarna worden er een aantal vragen gesteld. Het LinkedIn-profiel en/of cv en de antwoorden op de vragen worden beoordeeld door de recruiters van Hudson’s Bay. Binnen tien werkdagen horen de sollicitanten of ze worden uitgenodigd voor de volgende stap in het selectieproces. Dit is een on-demand video-interview. De sollicitant heeft een week de tijd om, op een zelf gekozen moment, de procedure te vervolgen. De sollicitant bekijkt video’s waarin Hudson’s Bay collega’s vragen stellen. De vragen worden, makkelijk en snel, via een app of webcam beantwoord. De antwoorden zullen zowel inhoudelijk als op vorm worden beoordeeld. Als de sollicitant in het profiel van Hudson’s Bay past, wordt hij/zij uitgenodigd voor een telefoongesprek met een recruiter van Hudson’s Bay. Na dit gesprek hoort de sollicitant direct of Hudson’s Bay een aanbod doet voor een baan bij Hudson’s Bay. De geselecteerden worden vanaf 1 juli opgeleid in de Hudson’s Bay Academy.

Over Hudson’s Bay Nederland

Vanaf het derde kwartaal van 2017 opent Hudson’s Bay haar eerste warenhuizen in Nederland. Met een geheel eigen karakter en beleving is het concept specifiek toegespitst op de Nederlandse markt. Hudson´s Bay Nederland bouwt aan hét warenhuis van de toekomst, met bekende, mooie en unieke merken in fashion, beauty & home.
Nog dit jaar opent Hudson’s Bay haar deuren in: Almere, Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Daarna staan de openingen voor de warenhuizen in Amersfoort, Amstelveen, Enschede, Haarlem en Utrecht gepland. De komst van Hudson’s Bay naar Nederland zorgt voor 2.500 nieuwe retailbanen en 2.500 tijdelijke banen in de bouw. Hudson’s Bay Nederland is een onderdeel van Hudson’s Bay Company, een van de snelst groeiende warenhuisketens in de wereld.

Bron: Hudson Bay

Photo credit: bargainmoose via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1