News Ticker

Jan Versteegh wil weten hoe je rijk kunt worden en gaat naar Talpa. Toeval?

gorslider

Jan Versteegh is een rijzende ster in de wereld van de televisie, zoals we die nu nog steeds kennen. De invloed van de televisie wordt steeds minder, want andere mediakanalen zijn grote concurrenten, zoals YouTube en Netflix en dan heb je speciale tv-talenten nodig. Waarschijnlijk is Jan Versteegh zo’n talent, want hij is flink in beeld. Jan kwam van PowNed en ging naar BBNVARA waar hij zijn uiterste best deed en daardoor opviel bij mediaticoon John de Mol, die hem vervolgens een sympathiek aanbod deed waardoor Jan bij Talpa gaat werken volgend jaar. Een mooie overstap en een flinke carriere boost voor Jan Versteegh.

Niet iedereen vind Jan een talent, zoals brulboei Johan Derksen, die zegt wat zijn mond hem toelaat qua eloquente opmerkingen en Jan als nietsnut bestempelde. Zelf vinden wij Jan Versteegh zeker een talent en komen wij hem vaak tegen bij media-events. Zo ook bij de opening van Blushing Rotterdam van Gordon en bij een buisiness-event bij TailorMates van eigenaar Ronald Gans, die de organisatie deed van de Beste Zakenman van het Jaar 2018. Jan kwam daar langs met zijn cameraploeg om diverse “rijke” personen aan de tand te voelen over hoe je rijk kunt worden en over “rijk” zijn.

Dit tv-programma wordt op 13 september uitgezonden en we zijn benieuwd naar het tv-programma waar mensen over rijkdom worden ondervraagd. Op een bijzondere plek op de Zuidas waar maatpakken en op maat gemaakte schoenen als normaal wordt beschouwd, kun je inderdaad rijke mensen aantreffen. Jan Versteegh heeft diverse personen tijdens dit aangename event geïnterviewd over rijk zijn, rijk worden en hoe je rijk kunt worden en daarnaast blijkt hij op andere plekken diverse personen met volle bankrekening ondervraagd te hebben over geld verdienen en geld uitgeven. Voorwaar een interessant onderwerp waar iedereen een mening over heeft.

Rijkdom of Rijkintelligent? That’s the Question. Wanneer ben je echt rijk en heeft dat te maken met geld? In dit programma wordt in ieder geval een inzicht gegeven in het hebben van geld en hoe je daarmee omgaat.

Hieronder hebben we een video geplaatst waar Jan Versteegh te zien is als interviewer en onder andere Menno Born, ex-directeur van Dior Nederland, interviewt over rijk zijn.

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1