News Ticker

Kickbokskampioen Rico Verhoeven investeert in Icetubs voor verdere groei

Icetubs, bekend om zijn luxe ijsbaden die tot 3°C koelen, heeft via sharefunding €500k opgehaald voor wereldwijde expansie. “De positieve respons van investeerders stelt ons in staat te starten in Los Angeles en uit te breiden naar markten zoals Singapore,” zegt oprichter Chiel Kraai.

Inspiratie uit de Noordelijke IJszee: Ontdek Icetubs, Ondersteund door Kampioen Rico Verhoeven

Geïnspireerd door de wereldberoemde ‘Iceman’ Wim Hof, introduceert Icetubs luxe baden die zelfstandig koelen tot wel 3°C zonder het gebruik van ijsblokken. Het eerdere succes van Chiel Kraai met het hottubmerk Welvaere heeft een sterke basis gelegd voor de snelle reputatiegroei van Icetubs in de koudetherapie.

Verdere Internationale Groei Gefinancierd door Investeerders

Icetubs heeft zijn ambities voor wereldwijde expansie kracht bijgezet met een succesvol eerste sharefunding. “De respons van investeerders is overweldigend positief geweest,” aldus Chiel Kraai, oprichter van Icetubs. “Deze fondsen stellen ons in staat om onze operaties in Los Angeles op te starten en voorraden te verdelen in nieuwe markten zoals Singapore. €500k is een fantastisch tussenresultaat, nu op naar de 1 miljoen.”

Rico Verhoeven: Krachtige Ondersteuning voor Icetubs

Kickbokskampioen Rico Verhoeven, die sinds eind vorig jaar aandeelhouder is, speelt een cruciale rol in de groei van Icetubs. Verhoeven, een fervent gebruiker van koudetherapie, ziet een groot potentieel in Icetubs: “Koudetherapie is essentieel voor mijn prestaties en herstel. Icetubs biedt de perfecte oplossing met een bad dat altijd op de juiste temperatuur is. Met Chiel en het team wil ik wereldwijd succes boeken.”

Van de Noordelijke IJszee naar de Wereldmarkt

Icetubs, bekend om hun duurzame baden van roestvrij staal en thermisch hout, biedt een constante, ijskoude ervaring die ideaal is voor herstel en mentale gezondheid. Deze innovatieve producten hebben Icetubs snel een reputatie opgeleverd als marktleider in koudetherapieproducten.

Strategie en Toekomstplannen

Icetubs streeft naar een omzet van meer dan €8 miljoen dit jaar en heeft de ambitie om marktleider te worden in de ijsbadensector. Het opgehaalde kapitaal zal worden ingezet voor de uitbreiding van de voorraad in distributiecentra wereldwijd en verdere groei in nieuwe markten. De visie van Icetubs is niet alleen om hun producten wereldwijd beschikbaar te maken, maar ook om de grenzen te verleggen op het gebied van koudetherapie.

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1