News Ticker

Amerikaans management breekt met Glennis Grace en ze is niet blij

gg

Nadat Glennis Grace flink in the picture kwam na haar prachtige optredens op de Amerikaanse televisie en Simon Cowell lovend over haar sprak, is de situatie toch niet zo rooskleurig als Glennis had gedacht. Haar Amerikaanse management is gestopt om haar in Amerika te managen en dat is een flinke kink in de muzikale kabel.

Glennis Grace is ervan geschrokken dat haar Amerikaanse management een verklaring heeft gestuurd aan RTL Boulevard, waarin ze bekendmaken te breken met de zangeres. Dat laat ze weten op Instagram. Het Amerikaans management Lauren Walters en Josh Williams laat weten dat het werken met Grace al vanaf het begin een ‘onorthodoxe situatie’ opleverde ‘en het is niet echt soepeler geworden’. “We werken met niemand van onze klanten op deze manier.“

Het management laat weten ‘niet de tijd of energie te hebben om door te gaan op dit pad’. “Dit is niets persoonlijks, soms werken dingen gewoon niet in het bedrijfsleven en nemen partners een andere weg.”

Grace staat er wel even van te kijken. “Ik zag vanavond tot mijn verrassing bij RTL Boulevard een mail voorbij komen die mijn Amerikaanse ex-management naar mij heeft gestuurd, en daarna blijkbaar naar Boulevard.”

Ze vervolgt: “Voor de duidelijkheid wil ik bevestigen dat ik inderdaad niet meer met hen werk. Met ‘onorthodoxe situatie’ bedoelen ze de scheiding die we hadden gemaakt tussen de Benelux en de rest van de wereld, waarbij zij zich niet met mijn carrière in de Benelux bemoeiden.”

Dit is niet ongebruikelijk, stelt ze. “En voor mij belangrijk om me op Nederland te kunnen blijven focussen, ondanks mijn internationale dromen en ambities was dit ook altijd zo afgesproken. Maar goed, voor mijn voormalige Amerikaanse management werkte dit dus niet en dat respecteer ik, al vind ik het niet erg professioneel dat ze deze persoonlijke mail met de media hebben gedeeld.”

“Gelukkig kan ik de gesprekken die in de V.S. lopen gewoon zelf overnemen en heb ik al meteen gemerkt dat als er ergens een deur dicht gaat er een andere open gaat.”

We wensen Glennis Grace een mooie toekomst toe, want ze verdient het!

Photo by TBWABusted on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1