News Ticker

Hoe lang blijft Wendy van Dijk nog bij RTL4?

wendy6

Wendy van Dijk heeft net de marathon van Chicago uitgelopen en heeft gedurende deze ruim 42 kilometer lange renpartij kunnen nadenken over haar toekomst bij de televisie. Moet ik blijven bij RTL4 of ga ik naar de omroep van John de Mol?

Wendy van Dijk kan niet ontkennen dat ze zelf ook wel eens nadenkt over een eventuele overstap van RTL naar SBS. Dat zegt ze in de podcast 30 Minuten Rauw. Het gerucht gaat dat haar man Erland Galjaard vanaf januari gaat werken voor het SBS van John de Mol en dat zij dan later in 2019, als haar contract bij RTL afloopt, volgt. “Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik heb nu nog dik een jaar een contract bij RTL. Ik zit er op zich super goed, ik heb er altijd heel goed gezeten.“

Andere sfeer

Voor Van Dijk is de sfeer bij RTL wel heel erg veranderd. “Natuurlijk is het nu wat gekkig omdat Erland er niet meer is en Er was toch wel heel belangrijk voor RTL, dus ik weet het niet. Ik moet het even aanzien.”

In gesprek

Ze blijft met RTL in gesprek. “We voeren gesprekken met elkaar over hoe die toekomst er dan uit gaat zien en welk programmapakket ik blijf doen enzo.”

Buiten The Voice om heeft Van Dijk weinig succes bij RTL. De Mol dreigt The Voice te verhuizen naar SBS. “Voorlopig blijft The Voice nog, hè“, zegt Van Dijk. “Ik denk niet dat dat zo makkelijk gaat.”

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1