News Ticker

Hoe lang blijft Wendy van Dijk nog bij RTL4?

wendy6

Wendy van Dijk heeft net de marathon van Chicago uitgelopen en heeft gedurende deze ruim 42 kilometer lange renpartij kunnen nadenken over haar toekomst bij de televisie. Moet ik blijven bij RTL4 of ga ik naar de omroep van John de Mol?

Wendy van Dijk kan niet ontkennen dat ze zelf ook wel eens nadenkt over een eventuele overstap van RTL naar SBS. Dat zegt ze in de podcast 30 Minuten Rauw. Het gerucht gaat dat haar man Erland Galjaard vanaf januari gaat werken voor het SBS van John de Mol en dat zij dan later in 2019, als haar contract bij RTL afloopt, volgt. “Natuurlijk denk ik er wel over na, maar ik heb nu nog dik een jaar een contract bij RTL. Ik zit er op zich super goed, ik heb er altijd heel goed gezeten.“

Andere sfeer

Voor Van Dijk is de sfeer bij RTL wel heel erg veranderd. “Natuurlijk is het nu wat gekkig omdat Erland er niet meer is en Er was toch wel heel belangrijk voor RTL, dus ik weet het niet. Ik moet het even aanzien.”

In gesprek

Ze blijft met RTL in gesprek. “We voeren gesprekken met elkaar over hoe die toekomst er dan uit gaat zien en welk programmapakket ik blijf doen enzo.”

Buiten The Voice om heeft Van Dijk weinig succes bij RTL. De Mol dreigt The Voice te verhuizen naar SBS. “Voorlopig blijft The Voice nog, hè“, zegt Van Dijk. “Ik denk niet dat dat zo makkelijk gaat.”

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1