News Ticker

Gordon opent de scooterzaak Brom & Snor van zijn broer Johny

bromslider

Afgelopen vrijdag 9 juni was het heel gezellig aan de overkant van het bekende café t’ Bonte Paard in Laren. De reden hiervoor was dat Gordon de nieuwe scooter- en fietsenzaak met de grappige naam “Brom & Snor” kwam openen. Brom & Snor is de nieuwe winkel van zijn oudere broer Johny Heuckeroth, die onlangs van Purmerend naar Laren was verhuisd. Johny had in Purmerend ook een scooter- en fietsenzaak, maar Johny kwam een prachtig pand tegen in het centrum van Laren en toen had hij besloten om ook zijn business naar Laren te verhuizen.

brom28

Juiste keuze

De keuze voor Laren was de juiste keuze, want Johny heeft al flink wat klanten en zijn klantenkring wordt steeds groter. Om te vieren dat hij zich in Laren heeft gevestigd, was zijn broer Gordon zo vriendelijk om Brom & Snor officieel te openen. Gordon hield een korte toespraak bij de ingang van de winkel, die met ballonnen en kleine snorretjes was versierd en knipte vervolgens de lint door, waarna alle genodigden de winkel in gingen om Johny en zijn lieftallige vriendin Talitha en hun zoontje James te feliciteren.

brom36

Vele genodigden

Naast diverse familieleden en vrienden had Johny ook enkele Bekende Nederlanders uitgenodigd, die ook tot zijn vriendenkring behoren. Zanger Peter Strykes van LA the Voices was samen met zijn charmante echtgenote Sairah vanuit Zuid Holland naar Laren gekomen. Peter had een heftige periode achter de rug met betrekking tot zijn gezondheid, maar Peter is weer helemaal terug. Viola Holt kwam de scooters bewonderen en was meteen verliefd op 1 van de tentoongestelde trendy vervoermiddelen. Muziekproducer Hans van Hemert was zo vriendelijk om vanuit zijn studio de lekkere hapjes en drankjes te laten verzorgen, die door enkele prachtige jongedames werden geserveerd. De studio van Hans ligt aan de tuin van de winkel van Johny. Zo help je elkaar.

Extra aandacht kreeg Johny van omroep SBS 6. Hun cameraploeg van Shownieuws kwam langs om de feestelijkheden te filmen en enkele aanwezigen te interviewen.

Opening derde vestiging Blushing

Komende week is er opnieuw sprake van een opening, maar dan in de vorm van de derde vestiging van Blushing. Deze derde vestiging van Gordon waar men van gezonde voeding, heerlijke koffie en andere lekkere dranken kan genieten, wordt op vrijdag 16 juni geopend in Rotterdam. De voorbereidingen zijn in volle gang.

t’ Bonte Paard

De feestelijke opening begon om 17.00 uur en tegen 22.00 uur werden de gasten vriendelijk bedankt voor hun komst en vervolgens gingen de meeste gasten nog even samen met Johny en Gordon naar de overkant waar het gezellige café t’ Bonte Paard ligt en waar nog even het glas werd geheven en men genoeglijk verder kon praten over de fraaie winkel van Johny Heuckeroth.

Informatie

Alle informatie over Brom & Snor kun je vinden op deze link.

Photo Gallery

brom     brom1

brom2     brom3

brom4     brom5

brom6     brom7

brom8     brom9

brom10     brom11

brom22    brom23    brom24

brom12     brom13

brom14     brom15

brom18     brom19

brom20     brom21

brom25    brom26    brom27

vr36     brom37

brom30     brom31

brom32     brom33

brom34     brom35

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1