News Ticker

Welk tv-programma zou Daphne Lammers willen presenteren?

Ria Bremer was de eerste presentatrice van het bekende tv-programma Vinger aan de Pols. Het was een Nederlands medisch televisieprogramma van de AVRO dat sinds 1980 wordt uitgezonden.

Medisch tv-programma

Daphne Lammers, de presentatrice van RTL Nieuws die een zus heeft met verzorgde oksels, zou ooit graag een programma zoals Vinger aan de Pols willen maken. Dat vertelt de presentatrice in een interview met Studio Alphen. Als Lammers gevraagd wordt naar haar ambities voor de toekomst, zegt ze: “Op dit moment heb ik niet zo veel te wensen. Ik ga ook niet zeggen dat ik een eigen talkshow wil. Dat vind ik te geijkt. Ik zou heel graag een goed medisch programma willen gaan maken.”

Met dat medische programma wil Lammers de diepte in. “Met name over alle ontwikkelingen in de zorg en wat er nog allemaal gaat spelen. Dat vind ik een interessant gebied.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Eigentijdse versie

Ze denkt aan een eigentijdse versie van Vinger aan de Pols. “Daar zou ik mijn tanden weleens in willen zetten. Er zit niet per se iets persoonlijks achter, maar het heeft me altijd wel geboeid. Hoe de zorg in elkaar zit, is zó ingewikkeld. Het raakt zoveel mensen. En er wordt eigenlijk zó weinig goede televisie over gemaakt. Dat zou ik nog wel bijzonder vinden.”

Voorlopig zit het niet in de pijplijn. “Dit medisch programma gaat er ook echt wel komen, vergis je niet. Ik denk altijd: als je echt iets wil, dan komt het er wel. Maar voorlopig wil ik nog heel graag het RTL Nieuws presenteren.”

 

Photo credit: 2bmolar via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1