News Ticker

Viola Holt gaat lekker als kunstenares

viola

Prachtige kunst maken, kun je inderdaad overlaten aan Viola Holt. Na haar televisie carrière heeft ze diverse dingen ondernomen en kunst maken is haar passie. Ze is getalenteerd als kunstenares en daarom doet Viola Holt goede zaken als fulltime kunstenares.

Megadeal

Ze heeft een megadeal gesloten met een meneer uit het kleine land Luxemburg. Dat zegt de oud-tv-ster in de Privé. Holt was jarenlang één van de grootste tv-sterren van ons land, maar leeft al jaren in de luwte en dat bevalt haar goed. “Ik ben nu namelijk fulltime schilder. Vorige week heb ik twaalf doeken verkocht aan een welgestelde meneer in Luxemburg. Die gaat hij vervolgens in een van zijn kantoren in Knokke ophangen.“

Ze is bijzonder trots op deze megadeal. “Je begrijpt dat dat misschien wel het mooiste cadeau is voor mijn 69ste verjaardag. Zo’n grote deal heb ik nog niet eerder gehad. Leuk om te weten dat mijn kunstwerken worden gewaardeerd en dat er belangstelling voor is.”

Niet terug op tv

Volgens Privé zijn er nog altijd mensen die haar missen op de buis. Ze wil echter niet terug op tv. “Dat was mijn vorige leven. Het is goed zo, ik hoef niet meer zo nodig met mijn neus op televisie.”

“Mijn focus ligt tegenwoordig op schilderen en daarnaast ben ik, zoals velen weten, ook nog reikimeester. Ik heb een bepaalde gave om, in sommige omstandigheden, mensen en dieren met speciale klachten te genezen.”

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1