News Ticker

Viola Holt gaat lekker als kunstenares

viola

Prachtige kunst maken, kun je inderdaad overlaten aan Viola Holt. Na haar televisie carrière heeft ze diverse dingen ondernomen en kunst maken is haar passie. Ze is getalenteerd als kunstenares en daarom doet Viola Holt goede zaken als fulltime kunstenares.

Megadeal

Ze heeft een megadeal gesloten met een meneer uit het kleine land Luxemburg. Dat zegt de oud-tv-ster in de Privé. Holt was jarenlang één van de grootste tv-sterren van ons land, maar leeft al jaren in de luwte en dat bevalt haar goed. “Ik ben nu namelijk fulltime schilder. Vorige week heb ik twaalf doeken verkocht aan een welgestelde meneer in Luxemburg. Die gaat hij vervolgens in een van zijn kantoren in Knokke ophangen.“

Ze is bijzonder trots op deze megadeal. “Je begrijpt dat dat misschien wel het mooiste cadeau is voor mijn 69ste verjaardag. Zo’n grote deal heb ik nog niet eerder gehad. Leuk om te weten dat mijn kunstwerken worden gewaardeerd en dat er belangstelling voor is.”

Niet terug op tv

Volgens Privé zijn er nog altijd mensen die haar missen op de buis. Ze wil echter niet terug op tv. “Dat was mijn vorige leven. Het is goed zo, ik hoef niet meer zo nodig met mijn neus op televisie.”

“Mijn focus ligt tegenwoordig op schilderen en daarnaast ben ik, zoals velen weten, ook nog reikimeester. Ik heb een bepaalde gave om, in sommige omstandigheden, mensen en dieren met speciale klachten te genezen.”

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1