News Ticker

Beau van Erven Dorens: “Humberto hoeft zich geen zorgen te maken”!

humberto

Eerlijk gezegd keken wij van Amsterdam Today steeds minder naar RTL Late Night met talkshowhost Humberto Tan. Het format is prima, maar werd een beetje sleets. Humberto is een hele goede presentator, maar daar lag het niet aan. Het format heeft iets nieuws nodig en Beau van Erven Dorens is een waardige invaller voor Humberto die op vakantie is gegaan en RTL Summer Night is veel leuker om te zien. De setting is hetzelfde, echter de buitenpresentaties zijn heel aangenaam om te zien. Het is spontaner en Beau is daar heel goed in. Ook zijn presentatietalent willen wij onderstrepen.

Positieve reacties

Beau van Erven Dorens krijgt veel positieve reacties op zijn presentatie van RTL Summer Night. Veel kijkers vinden dat hij het beter doet dan Humberto Tan. Moet Tan zich nu zorgen gaan maken? “Welnee joh“, antwoordt hij in het AD. Wel geeft Van Erven Dorens toe dat deze klus voor hem een droom is die uitkomt. “Sinds ik tafelheer was bij De Wereld Draait Door droomde ik wel van deze job. Ik zag Matthijs aan het werk, dé nummer één op dit gebied. Charmant, gevat, welbespraakt.

Hij kijkt op tegen de grote talkshowhosts. “ Ik heb zoveel respect voor de grote namen, de Jineks, Tannen en Pauwen. Dag in, dag uit, dat is nogal wat. Ik ben maar invalkracht hè. Mag er veertig doen. Eerst maar eens zien hoe ik dit ga volhouden zonder dat ik in elkaar stort.’

De eerste week heeft hij goed volbracht. “Ik ben als een kind zo gelukkig. Heerlijk, al voelde het wel als een soort proefwerkweek, waar mijn drie oudste pubers ook inzaten. Het waren spannende dagen, vooral maandag voor de eerste uitzending. Zat ik trillend in de schmink. Bloednerveus was ik.”

Nu gaat het al beter, zegt hij. En met zo’n 700.000 kijkers per avond doet Van Erven Dorens niet onder voor Tan. “Ook dat was spannend, want het draait nu eenmaal om die cijfers in deze commerciële wereld.

Tan heeft volgens Van Erven Dorens nog niets laten horen. Hij is direct naar het buitenland vertrokken, legt hij uit.

Het evaluatiegesprek van het AD met Van Erven Dorens kunt u lezen op de AD-site.

Wat is jouw mening over dit onderwerp?

Bron: mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1