News Ticker

Vele artiesten schitteren tijdens jubileumshow van Boom Chicago

boomchicago

Vijfentwintig jaar geleden introduceerde Boom Chicago improvisatiecomedy bij het Nederlandse publiek. Boom Chicago viert op zaterdag 14 juli ’25 jaar comedy’ in Koninklijk Theater Carré met twee shows. Eerder werd bekendgemaakt dat komiek/presentator Seth Meyers het jubileumprogramma aftrapt, gevolgd door een tweede show: Boom Chicago & Friends. Boom Chicago-vrienden Arjen Lubach, Horace Cohen, Greg Shapiro, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Ruben Nicolai, Wilko Terwijn en Tijl Beckand zijn nu aan het verjaardagsfeest toegevoegd. Vanuit Amerika sluiten Seth’s jongere broer Josh Meyers, Amber Ruffin, Matt Jones, Pete Grosz, Ike Barinholz, Jill Benjamin en Colton Dunn aan. 

Jubileumavond groots gevierd met meer dan 25 artiesten
Boom Chicago & Friends belooft een waar comedyspektakel te worden. Seth, die zijn carrière begon bij Boom Chicago, speelt óók in deze show mee. De wereldberoemde presentator staat met de huidige cast van de nieuwste show BANGO! en vele andere comedyvrienden uit 25 jaar Boom Chicago op het podium voor een eenmalig improvisatievuurwerk.

Improvisatiepioniers Andrew Moskos en Pep Rosenfeld zijn de hosts van deze jubileumshow. De Amerikanen Moskos en Rosenfeld hebben Boom Chicago in 1993 opgericht. Kort daarna sloot Saskia Maas (mede-eigenaar en zakelijk directeur) zich ook aan. Het comedy-ensemble heeft inmiddels miljoenen mensen aan het lachen gemaakt met producties in hun theater en daarbuiten.

Opbrengst show naar Inter-Acting
De kaartopbrengst van deze jubileumavond gaat naar Inter-Acting, een theaterschool voor jongeren met autisme, opgericht door Saskia Maas.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via www.boomchicago.nl.

Bron: BAAS Amsterdam

Photo credit: BAAS Amsterdam

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1