News Ticker

Chique Soirée Brillante van Belgian Diamond Jewellery BAUNAT

dislider

Het was een mooie avond in Amsterdam met een chique lading toen we werden verwacht bij de Belgische online juwelier BAUNAT die een schitterende salon heeft aan de Keizersgracht 75. Hun hoofdkantoor zit in Antwerpen en onlangs heeft BAUNAT deze salon geopend in Amsterdam.

Executive Director Steven Boelens: “In Antwerpen hebben we ons hoofdkantoor, maar door onze groei van jaarlijks 40% vonden we het tijd om ook in Amsterdam een kantoor te openen. Amsterdam is toch de place to be als het om diamanten gaat. We wilden graag een mooie plek zien te krijgen in Amsterdam en deze plek op de Keizersgracht had niet beter gekund. Zetelen in een eeuwenoud grachtenpand geeft een extra dimensie, een extra ambiance en dat past geheel bij hetgeen wij als juwelier aanbieden.

Amsterdam Branch Manager Carlijn de Graef en Diamond Jewellery Advisor Sander Michiels waren het met Steven volledig eens.

di32

Presentatie

Na een hartelijk ontvangst met een koud glas heerlijke Champagne van het huis Collet kregen de genodigden een duidelijke en heldere presentatie van Carlijn de Graef. Onder de genodigen waren onder andere Menno Born, Robert Lee, Karen Brink, Erieke Kuitert, François-Léon van der Velden, Frauke Hamer, Dinand Stufkens, Robbert Haring, Linda Clewits, Ellen Pronk, Rens van Dam, Stevie Hartmann, Stephanie Brugman, Rana Abouzeid, Evelyn Boot, Arthur Baljeu, Rolf Meppelder, Jessica Wohrmann, René  Buyink, Lianne Stevens, Philip van Zwieten, Hans van der Beek, Willem en Joop ter Harmsel, Priscilla Nasi en Noortje de Vries.

Na de presentatie werd nagepraat over de fraaie collectie van online juwelier BAUNAT en werden de gasten verwend met heerlijke blini’s met kaviaar en diverse andere smaakvolle gerechtjes. Het was goed toeven bij BAUNAT!

BAUNAT

Wie een blik werpt op de schitterende diamantcollecties van BAUNAT staat versteld. Naast het online succes breidt het verhaal van de hoogwaardige online diamantjuwelier zich offline nog verder uit. Aan de Amsterdamse Keizersgracht opende BAUNAT officieel de deuren van haar 10e showroom ter wereld – een vorstelijk onderkomen.

Advertentie

Publiciteit nodig? Verstuur onbeperkt persberichten tegen 1 vast tarief!

Tijdloze schoonheid

Na de showrooms in Antwerpen, Parijs, Genève, Zurich en Düsseldorf is het wegens de toenemende vraag nu de beurt aan Nederland. Liefhebbers kunnen in de showroom in hartje Amsterdam op afspraak terecht voor hoogwaardige diamantjuwelen, met de hand vervaardigd in Antwerpen uit de meest kwalitatieve materialen. In de klassieke en design collecties van Belgische ontwerpers vind je tijdloze juwelen gezet met diamanten, al dan niet gecomplementeerd met robijnen, smaragden of saffieren.

Tailormade diamantjuwelen

Zowel online als offline word je door een team van professionals persoonlijk geholpen aan een stijlvolle diamanten verlovingsring, een strakke halsketting of romantische oorringen. Heb je toch iets anders in gedachten? De online diamantjuwelier biedt tevens een tailormade service: het creëren van het diamantjuweel van je dromen.

Onverslaanbaar

BAUNAT is het eerste en enige digital native merk van hoogwaardige diamantjuwelen en investeringsdiamanten. Hun prijs-kwaliteitverhouding is onverslaanbaar dankzij de unieke aanpak van efficiënt voorraadsbeheer, doelgerichte marketing en aankoop aan de bron. Vergelijkbare hoogwaardige diamantjuwelen vinden voor een betere prijs is nagenoeg onmogelijk. Met tevens het hoogste niveau aan service is BAUNAT het meest vertrouwde online juwelenmerk sinds 2010.

Nieuwe collecties

Steven Boelens, een van de twee oprichters van het online diamantjuwelenhuis, lanceerde samen met Carlijn de Graef tijdens de exclusieve openingsavond maar liefst twee nieuwe collecties diamantjuwelen. De collecties zijn niet alleen te bewonderen op www.baunat.com maar ook in de showrooms. Voor de showroom in Amsterdam kan vrijblijvend contact worden opgenomen met Carlijn de Graef via carlijn@baunat.com. Zij helpt je graag verder in de selectie van een juweel dat perfect bij je past of over de mogelijkheden tot het investeren in diamanten. De showroom op de Keizersgracht is enkel te bezoeken op afspraak.

BAUNAT Amsterdam
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam

www.baunat.com
www.baunatdiamonds.com

Auteur: Frank Scheers

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

Photo Gallery

di33     di36

di9     di10

di11     di12

di36     di2

di3     di4

di5     di6

di7     di13

di14     di15

di16     di17

di18     di19

di20     di21

di22     di23

di24     di25

di26     di34

Photo Credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1