News Ticker

Blushing Amsterdam is altijd een bezoekje waard

blushing

Op een van de mooiste locaties in Amsterdam, midden in het museumkwartier, opende zanger/tv personality Gordon de tweede vestiging van zijn in Blaricum al succesvolle Blushing. Zijn derde vestiging wordt binnenkort geopend in Rotterdam.

Gelegen pal tegenover de musea van van Gogh en het Stedelijk en op loopafstand van het Rijksmuseum is de horecagelegenheid een enorme aanwinst voor de duizenden aldaar verblijvende toeristen. Ook voor het winkelpubliek in de beroemde PC Hooftstraat is Blushing een welkome aanwinst. Voor wie het nog niet weet: Blushing is gelegen aan de Paulus Potterstraat 30.

gordon3

Blushing staat bekend om zijn healthy food en coffee concept, met dagverse producten en zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen. De Blushing koffie staat nu al bekend als een van de beste van Nederland. Ook het ‘no or low sugar’ beleid spreekt vele gasten tot de verbeelding. Blushing doneert van elk verkocht product 5 eurocent aan het Diabetesfonds, hiermee ondersteunt Blushing het onderzoek naar oplossingen voor een groot probleem in onze samenleving, diabetes.

Gordon is laaiend enthousiast over het succes van zijn formule: “Het is ongekend wat er gebeurd is in 1 jaar tijd met mijn formule. Ik droomde er van om iets moois en gezonds neer te zetten en dat het dan zo succesvol blijkt dat we uit het hele land aanvragen krijgen of we daar ook niet een vestiging willen openen, dat had ik nooit durven dromen! Amsterdam is helemaal te gek, de plek waar we gevestigd zijn, is werkelijk uniek en ik voel me dan ook zeer vereerd om mijn eigen Blushing te hebben in mijn geboortestad. Ik hoop van harte dat de vele toeristen en de Amsterdammers mijn concept met open armen zullen ontvangen.”

blushing

Blushing Blaricum opende in juli 2014 haar deuren en blijkt een regelrechte hit. In de vraag naar gezonde voeding en in een tijd waarin mensen zich steeds meer bewust worden van wat ze voorgeschoteld krijgen, voorziet Blushing in die behoefte aan een gezond leef- en eetpatroon vast te houden.

Blushing Amsterdam is dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur.

Photo credit: Amsterdam Today

Photo credit: Blushing Blaricum

Photo credit: ultrakml / Source / CC BY

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1