News Ticker

Blushing Amsterdam is altijd een bezoekje waard

blushing

Op een van de mooiste locaties in Amsterdam, midden in het museumkwartier, opende zanger/tv personality Gordon de tweede vestiging van zijn in Blaricum al succesvolle Blushing. Zijn derde vestiging wordt binnenkort geopend in Rotterdam.

Gelegen pal tegenover de musea van van Gogh en het Stedelijk en op loopafstand van het Rijksmuseum is de horecagelegenheid een enorme aanwinst voor de duizenden aldaar verblijvende toeristen. Ook voor het winkelpubliek in de beroemde PC Hooftstraat is Blushing een welkome aanwinst. Voor wie het nog niet weet: Blushing is gelegen aan de Paulus Potterstraat 30.

gordon3

Blushing staat bekend om zijn healthy food en coffee concept, met dagverse producten en zonder toevoeging van kleur-, geur- en smaakstoffen. De Blushing koffie staat nu al bekend als een van de beste van Nederland. Ook het ‘no or low sugar’ beleid spreekt vele gasten tot de verbeelding. Blushing doneert van elk verkocht product 5 eurocent aan het Diabetesfonds, hiermee ondersteunt Blushing het onderzoek naar oplossingen voor een groot probleem in onze samenleving, diabetes.

Gordon is laaiend enthousiast over het succes van zijn formule: “Het is ongekend wat er gebeurd is in 1 jaar tijd met mijn formule. Ik droomde er van om iets moois en gezonds neer te zetten en dat het dan zo succesvol blijkt dat we uit het hele land aanvragen krijgen of we daar ook niet een vestiging willen openen, dat had ik nooit durven dromen! Amsterdam is helemaal te gek, de plek waar we gevestigd zijn, is werkelijk uniek en ik voel me dan ook zeer vereerd om mijn eigen Blushing te hebben in mijn geboortestad. Ik hoop van harte dat de vele toeristen en de Amsterdammers mijn concept met open armen zullen ontvangen.”

blushing

Blushing Blaricum opende in juli 2014 haar deuren en blijkt een regelrechte hit. In de vraag naar gezonde voeding en in een tijd waarin mensen zich steeds meer bewust worden van wat ze voorgeschoteld krijgen, voorziet Blushing in die behoefte aan een gezond leef- en eetpatroon vast te houden.

Blushing Amsterdam is dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00 uur.

Photo credit: Amsterdam Today

Photo credit: Blushing Blaricum

Photo credit: ultrakml / Source / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1