News Ticker

Drukbezochte netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam

pvcslider Drukbezochte netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam

Wat een mooie plek voor een echte Amsterdamse netwerkborrel. Een pand vol geschiedenis, traditie, sfeer, authenticiteit en in het fraaie oude centrum van Amsterdam tegenover het Paleis op de Dam. Ursula van Zantvliet Rozemeijer, directeur van MeerBusiness Amsterdam: “MeerBusiness Amsterdam houdt regelmatig netwerkborrels op de mooiste plekken in Amsterdam en Hotel Die Port van Cleve is hier een prachtig voorbeeld van. Een schitterende locatie waar je jouw gasten in een sfeervolle omgeving kunt ontvangen en Amsterdamser kan het haast niet.”

pvc

Netwerkborrel

Ruim 100 leden hadden zich aangemeld voor deze aangename netwerkborrel en ook enkele potentiële leden waren naar het centrum van Amsterdam gekomen om te ervaren wat MeerBusiness Amsterdam voor hun als ondernemer kan betekenen.

Om 16.30 uur werden de gasten verwacht en bij binnenkomst kreeg men een muntje voor een consumptie. Meteen was het gezellig en zag je dat netwerken werkt. Een aantal leden kenden elkaar van eerdere netwerkborrels en gingen meteen het gesprek aan en anderen deden vrolijk mee en maakten contact met potentiële nieuwe relaties. De sfeer was heel gemoedelijk en gezellig.

Via deze link kunt u ons eerdere verslag inzien inzake de netwerkborrel “Varen met Directeuren“.

Welkomstwoord

Na een half uur nam Ursula van Zantvliet Rozemeijer het woord om iedereen welkom te heten en stelde zij Drs. Rudy Lion Sjin Tjoe aan ons voor. Hij is de nieuwe Directeur Communicatie van Meerbusiness Amsterdam en dat was te merken. Na het welkomstwoord nam Rudy meteen het heft in handen en gaf het woord “netwerken” een nieuwe glans, want Rudy gaf door zijn systeem van onderling communiceren de gasten de kans om direct met elkaar te communiceren.

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Ook de manager van Hotel Die Port van Cleve werd aan het woord gelaten en hij vertelde met veel enthousiasme over hun fraaie hotel vol met historie. Zo vertelde hij dat dit pand 1 van de eerste panden in Amsterdam was waar elektriciteit was aangelegd en de lampen aankonden, zoals we al decennia lang gewend zijn. Wij raden iedereen aan om dit bijzondere hotel te bezoeken en de bijzondere sfeer te proeven.

Netwerken

Na de communicatie inspanningen van Rudy kon men op zijn of haar eigen houtje gaan netwerken en om voor de inwendige mens te zorgen, werden heerlijke hapjes geserveerd. Van rivierkreeftjes tot gebakken buikspek, Amsterdamse ossenworst en diverse soepjes. Heel attent en smaakvol.

Leuk was het om te vernemen dat Ursula diverse nieuwe leden heeft kunnen toevoegen aan MeerBusiness Amsterdam, maar ook hoorden we van diverse aanwezigen dat ze nieuwe interessante contacten hadden gelegd.

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Diverse aanwezigen, die we zelf onder andere hebben gesproken waren: directeur Bibi Mohamed en Mylene Muller van iDDNA Nederland, director of sales Sylvia ter Wal van Grand Hotel Amrath Amsterdam, business development manager Ruud van der Splinter van Kien Systems, accountmanager Roald van den Dam van Exact, presentatiecoach Cyrille van Hoof, Tamara Ranty van Personal Sense, eigenaar Dennis Kruithof van MIT, eigenaar Mark van der Tol van weSense, Isabel van Boetzelaer van Überhaupt, Mascha Mooy van Bye Bye Burnout, Abina de Hond van HB Telediensten, CEO Rene de Boer van Digital Power, ing. Klaas Timmer van de 7 Provinciën, Roel Strijker van I Am Luigi, advocaat Frank Pardaan, eigenaar Marco Bijl van Bijl & Reuser HR management, manager ICT Operations Marcel de heer van A&A Capacity, Business Life Coach Patricia de Groot, directeur Jan Hitters van Gemma Solid Works, Stanley Bonaparte en Winston Essed van Winstan Services, eigenaren Mireille Ruitenburg en Frank Kampen van Classic Boat Tours en Rosanne van Zalingen van Boost Health.

Photo Gallery

Om u een indruk te geven van deze netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam hebben wij enkele foto’s in onze Photo Gallery geplaatst.

pvc1     pvc2

pvc3     pvc4

pvc5     pvc6

pvc7     pvc8

pvc9     pvc10

pvc11     pvc12

pvc13     pvc14

pvc15     pvc16

pvc17     pvc18

pvc19     pvc20

pvc21     pvc22

pvc23     pvc24

pvc25     pvc26

pvc27     pvc28

pvc29     pvc30

pvc31     pvc32

pvc33     pvc34

pvc35     pvc36

pvc37     pvc38

pvc39     pvc40

pvc41     pvc42

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1