News Ticker

Alleen op deze manier kan RTL gered worden, zegt Ruud Hendriks

ruudhendriks

Bij RTL is best wel wat gaande. Programmadirecteur Erland Galjaard gaat iets anders doen en kan vaker in zijn Ferrari gaan rijden naar dingen die niets met tv te maken hebben. Hij wordt graag ingehuurd als DJ naar het schijnt. Hoe nu verder met RTL?

Massa-ontslagen bij RTL?

RTL-grondlegger Ruud Hendriks deed Hilversum op zijn grondvesten schudde toen hij in januari voorspelde dat er dit jaar massa-ontslagen gaan vallen bij RTL en SBS. Hij staat nog steeds achter zijn uitspraken en denkt nog steeds dat ‘zijn’ RTL eigenlijk niet meer te redden is, nu de verschuiving van lineaire televisie naar on-demand-diensten als Netflix definitief is ingezet. “Ik denk nog steeds dat de massa-ontslagen daadwerkelijk gaan gebeuren. En ook op redelijk korte termijn.

Gaat het wel of niet goed bij RTL?

Het gaat niet goed in Hilversum, benadrukt Hendriks. BNR-presentator Wilfred Genee gaf tegengas: “Echt waar? Want ik sprak vorige week vrij uitgebreid met RTL-directeur Sven Sauvé en die zegt: ‘Ruud heeft zich niet goed genoeg verdiept. Hij zou een keer langs moeten komen.’ Hij zou je graag een keer willen spreken, ‘want er gebeurt achter de schermen veel meer dan jij denkt’.

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Bron: Mediacourant

Photo by WVDO\Congres in Beeld on Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1