News Ticker

Anne-Marie van Leggelo is de 22-ste chairwoman van Freddy’s Bar

anne-marievl

Elke derde vrijdag van de maand wordt een innemende persoonlijkheid uit het bedrijfsleven benoemd tot chairman of chairwoman van Freddy’s Bar. Het is altijd een feestelijke gebeurtenis en Associate Director of Sales van Hotel de l’Europe Alexander Alexander bakker maakt er altijd veel werk van.

invite

Niet iedereen komt daar voor in aanmerking, want je dient een ondernemende persoon te zijn, die een warm hart toedraagt aan Freddy Heineken en de exclusieve uitstraling van Freddy’s Bar kan uitdragen.

Diverse chairmen en chairwomen uit het verleden zijn onder andere de eerste chairman van Freddy’s Bar en directeur van Dutch Global Media François-Leon van der Velden, visagist Marc Lubach, cosmetisch arts Annebeth Kroeskop, tophockeyster Ellen Hoog, directeur van Dior Nederland Menno Born, directeur van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer en directeur van SIRE Life Sciences Jan-Willem Broekhoven.

Traditie

anne-marie

De traditie bij de overdracht is dat de vorige titelhoudster-of houder een sigarendoosje overdraagt aan de nieuwe titelhouder-of houdster in de aanwezigheid van vorige chairmen en chairwomen. Daarbij wordt van hun een foto gemaakt op de befaamde trap met de rode bekleding.

Vervolgens dient een foto gemaakt te worden, waarbij de nieuwe chairman of chairwoman op de foto staat met een glas Heinekenbier of met een sigaar. Dit als eerbetoon aan Freddy Heineken. Deze foto komt in Freddy’s Bar te hangen bij het schilderij van Freddy Heineken.

Anne-Marie van Leggelo

Onderneemster Anne-Marie van Leggelo is eigenaresse van het Etiquette Bureau. Het Etiquette Bureau is dé etiquette-expert van Nederland en is gevestigd in Kasteel de Wittenburg in het internationale Wassenaar. Haar bureau is een professioneel trainings- en consultancybureau dat gespecialiseerd is in moderne zakelijke & internationale etiquette, imago consultancy en gastheerschap. Zij verzorgen masterclasses,  bootcamps, trainingen, presentaties en het geven van advies aan onder andere (internationale) corporate ondernemingen, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten, vervoersbedrijven, hotels en media.

Founder, ceo, etiquette expert en imago professional Anne-Marie van Leggelo heeft haar deskundigheid op het gebied van gastheerschap  opgedaan tijdens haar werk als intercontinental purser en trainer bij onder andere Martinair/KLM, als VIP PR professional bij Joop van den Ende Productions / Endemol en heeft zich door het volgen van diverse internationale etiquette en imago consultancy studies verder gespecialiseerd in (business) etiquette.

We zijn benieuwd wie de 23-ste chairwoman of chairman wordt van de unieke “Freddy’s Bar” in Amsterdam!

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1