News Ticker

Anne-Marie van Leggelo is de 22-ste chairwoman van Freddy’s Bar

anne-marievl

Elke derde vrijdag van de maand wordt een innemende persoonlijkheid uit het bedrijfsleven benoemd tot chairman of chairwoman van Freddy’s Bar. Het is altijd een feestelijke gebeurtenis en Associate Director of Sales van Hotel de l’Europe Alexander Alexander bakker maakt er altijd veel werk van.

invite

Niet iedereen komt daar voor in aanmerking, want je dient een ondernemende persoon te zijn, die een warm hart toedraagt aan Freddy Heineken en de exclusieve uitstraling van Freddy’s Bar kan uitdragen.

Diverse chairmen en chairwomen uit het verleden zijn onder andere de eerste chairman van Freddy’s Bar en directeur van Dutch Global Media François-Leon van der Velden, visagist Marc Lubach, cosmetisch arts Annebeth Kroeskop, tophockeyster Ellen Hoog, directeur van Dior Nederland Menno Born, directeur van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer en directeur van SIRE Life Sciences Jan-Willem Broekhoven.

Traditie

anne-marie

De traditie bij de overdracht is dat de vorige titelhoudster-of houder een sigarendoosje overdraagt aan de nieuwe titelhouder-of houdster in de aanwezigheid van vorige chairmen en chairwomen. Daarbij wordt van hun een foto gemaakt op de befaamde trap met de rode bekleding.

Vervolgens dient een foto gemaakt te worden, waarbij de nieuwe chairman of chairwoman op de foto staat met een glas Heinekenbier of met een sigaar. Dit als eerbetoon aan Freddy Heineken. Deze foto komt in Freddy’s Bar te hangen bij het schilderij van Freddy Heineken.

Anne-Marie van Leggelo

Onderneemster Anne-Marie van Leggelo is eigenaresse van het Etiquette Bureau. Het Etiquette Bureau is dé etiquette-expert van Nederland en is gevestigd in Kasteel de Wittenburg in het internationale Wassenaar. Haar bureau is een professioneel trainings- en consultancybureau dat gespecialiseerd is in moderne zakelijke & internationale etiquette, imago consultancy en gastheerschap. Zij verzorgen masterclasses,  bootcamps, trainingen, presentaties en het geven van advies aan onder andere (internationale) corporate ondernemingen, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten, vervoersbedrijven, hotels en media.

Founder, ceo, etiquette expert en imago professional Anne-Marie van Leggelo heeft haar deskundigheid op het gebied van gastheerschap  opgedaan tijdens haar werk als intercontinental purser en trainer bij onder andere Martinair/KLM, als VIP PR professional bij Joop van den Ende Productions / Endemol en heeft zich door het volgen van diverse internationale etiquette en imago consultancy studies verder gespecialiseerd in (business) etiquette.

We zijn benieuwd wie de 23-ste chairwoman of chairman wordt van de unieke “Freddy’s Bar” in Amsterdam!

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Photo credits: Amsterdam Today

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1