News Ticker

MeerBusiness Amsterdam en Varen met Directeuren: Netwerken met Allure!

vmdslider

Voor de 8-ste keer werd door het grootste Amsterdamse zakelijke netwerk “MeerBusiness Amsterdam” het aangename netwerkevent “Varen met Directeuren” georganiseerd. Directeur en eigenaresse van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer: “Amsterdam en water zijn onafscheidelijk. Amsterdam vanaf het water aanschouwen is altijd prachtig. Zeker als je in een schitterend vaartuig zit en je met gelijkgestemden kunt genieten van onze eeuwenoude hoofdstad in combinatie met een mogelijkheid tot effectief netwerken in een sfeervolle ambiance.”

Varen met Directeuren

Zoals alle vorige keren was gekozen voor de bekende Rederij ’t Smidtje, die twee fraaie schepen had aangemeerd achter het Olympisch Stadion waar de 85 genodigden werden verwacht om gedurende een toertocht van twee uur door de grachten van Amsterdam deel te nemen aan het netwerkevent “Varen met Directeuren”. De organisatie had voor deze aanlegplek gekozen, aangezien alle deelnemers voor de nautische toertocht werden verwacht en verwelkomd in het imposante en het net geopende Amsterdamse Proeflokaal dat op het opnieuw ingerichte Stadionplein is gesitueerd.

Het Amsterdamse Proeflokaal

Vanaf 15.30 uur werd men verwacht en stond eigenaar Jan Semeins iedereen hartelijk te verwelkomen in zijn Amsterdamse Theater van Gastvrijheid, Smaak en Educatie. Jan is een expert is hospitality, aangezien hij naast Het Amsterdamse Proeflokaal ook Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel en het restaurant in het Stedelijk Museum exploiteert.

De gasten waren vol lof over het smaakvol ingerichte horeca-etablissement en werden inmiddels verwent met lekkere drankjes en heerlijke hapjes. Ondertussen kon men naar hartenlust netwerken en/of nieuwe zakelijk relaties ontmoeten.

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Welkomstwoorden

Om 16.15 uur werden alle genodigden toegesproken door Ursula van Zantvliet Rozemeijer, waarbij ze iedereen bedankte voor hun komst. Extra aandacht hierbij kreeg de sympathieke heer Ali Kerdabadi. Hij was speciaal vanuit Den Haag gekomen als afgevaardigde van de ambassadeur van Iran.

Vervolgens nam Jan Semeins het woord om iedereen nogmaals welkom te heten in zijn unieke Amsterdamse Proeflokaal en vertelde over de vele en diverse mogelijkheden, die het pand biedt. Wij raden dan ook iedereen aan om een bezoek te brengen aan Het Amsterdamse Proeflokaal om zelf te ervaren hoe bijzonder deze nieuwe Amsterdamse culinaire hotspot is.

vmd1     vmd2

vmd3     vmd4

vmd60     vmd61

Amsterdam Food Experience

Sales & Marketing Manager Hans Bosma: “Onze gasten van MeerBusiness Amsterdam, waar wij zelf ook lid van zijn, hebben zoals Jan zegt ons Amsterdamse Proeflokaal nu zelf kunnen ervaren. De begane grond is groot en ruimtelijk. Deze ruimte hebben we in diverse “eilandjes” ingedeeld. We hebben een plaats gecreëerd voor het ontbijt, de lunch, het diner en tafels voor de speciale proeverij, maar ook een fraaie seafoodbar, een leestafel waar je op je gemak de krant kunt lezen met een lekker vers kopje koffie en een bar waar je gezellig een biertje, wijntje of iets anders kunt drinken. Op ons terras onder de afkapping is plaats voor 200 gasten en aan de zijkant hebben we tevens een terras. Daarnaast is op de eerste verdieping heel veel te beleven. Het ROC heeft daar een eigen keuken om keukenpersoneel op te leiden, Heineken heeft een eigen ruimte voor diverse doelstellingen, een ruimte is ingericht over de geschiedenis van Amsterdamse voeding vanaf 1900 tot aan heden, een ruimte voor workshops is aanwezig en een prachtige ruimte die vooral gericht is op het proeven van heerlijke wijnen. Het woord “proeven” is voor ons een heel belangrijk werkwoord zul je begrijpen en voor onze buitenlandse gasten noemen wij het The Amsterdam Food Experience.”

Rederij Smidtje

Na de twee toespraken was het al tegen 16.30 uur gelopen en werden de “Directeuren” verzocht om naar de twee klaarliggende schepen van Rederij ’t Smidtje te gaan. De korte tocht liep door het fameuze Olympisch Stadion, want achter dit bekende sport- voetbalmonument kon men aan boord gaan om een mooi plekje uit te kiezen in de “Stan Huygens” of de “Vondel”.

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Koers: het Centrum van Amsterdam

Nadat iedereen een plekje had gevonden in 1 van de twee schepen werd koers gezet richting het Centrum van Amsterdam. Tijdens de vaartocht werden de netwerkende opvarenden verwend met verfrissende drankjes en appetijtelijke hapjes. Bij de Prinsengracht werd even aangemeerd om verse en hete bitterballen in te slaan. Tevens kon onze cameraploeg van schip verwisselen om ook op het andere schip te filmen.

Na een uur varen over de grachten kwamen we op de Amstel terecht en bij het Amstel Hotel werden de stevens gekeerd. Gelukkig hadden we nog een gezellig uur te gaan en zagen we regelmatig visitekaartjes van eigenaar wisselen.

Keurig op tijd kwamen de twee schepen van Rederij ’t Smidtje aan bij de aanlegsteiger waar we twee uur eerder waren vertrokken voor de amusante vaartocht om vervolgens wat te drinken en te eten in Het Amsterdamse Proeflokaal.

Onze conclusie: MeerBusiness Amsterdam en “Varen met Directeuren” is inderdaad “Netwerken met Allure!”

Paradigmata Media

Paradigmata Media beheert de mediaplatformen Amsterdam Today en Freelance Journalism. Amsterdam Today publiceert en Freelance Journalism creëert als content factory en zorgt als recruitmentagency tevens voor werk voor mediaprofessionals. Bij Freelance Journalism kunnen bedrijven gratis hun vacature(s) plaatsen, die gericht zijn op werk of opdrachten voor professionals uit de media. CEO Menno Lindeblad van Paradigmata Media: “Aan Freelance Journalism zijn meer dan 2300 nationale en internationale mediaprofessionals als lid verbonden en hebben we een steeds groter wordend actief netwerk van meer dan 10.000 mediaprofessionals in totaal. We kunnen daarom putten uit vele expertises op mediagebied en bovendien zoekopdrachten uitvoeren voor bedrijven die een mediaprofessional nodig hebben. Wij zijn heel blij met onze samenwerking met MeerBusiness Amsterdam en Het Amsterdamse Proeflokaal en hebben speciaal voor Varen met Directeuren een professionele cameraploeg meegenomen om dit Amsterdamse netwerkevent te portretteren. De video die in dit artikel te zien is, kwam tot stand door onze samenwerking met Daniel Diaz Brea en Amran Hardan van Zamdia en Joey Hereman, Ramon Hartman en Ramiro Gras van Locals.

Wilt u meer weten over onze reeds gerealiseerde mediaprojecten of over de mogelijkheden van Paradigmata Media voor uw bedrijf? Stuur uw e-mail naar info@paradigmatamedia.nl

Auteur: Frank Scheers

Photo Gallery

vmd5     vmd56

vmd7     vmd8

vmd9     vmd10

vmd11     vmd12

vmd13     vmd14

vmd15     vmd16

vmd17     vmd18

vmd19     vmd20

vmd21     vmd22

vmd23     vmd24

vmd25     vmd26

vmd27     vmd28

vmd29     vmd30

vmd31     vmd32

vmd51     vmd58

vmd33     vmd55

vmd54     vmd34

vmd35     vmd36

vmd37     vmd38

vmd39     vmd40

vmd59     vmd42

vmd43     vmd44

vmd45     vmd46

vmd47     vmd48

vmd49     vmd53

vmd50

Video credit: Locals

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

 

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1