News Ticker

Studenten ROC van Amsterdam winnen 2x goud en 1x zilver in Londen

roc-van-amsterdam

In Londen werden deze week de internationale vakwedstrijden Hotellerie en Toerisme (AEHT) gehouden. Nederland viel in de prijzen. Drie studenten van het ROC van Amsterdam namen maar liefst 2 gouden en één zilveren medaille mee naar huis.

Tijdens dit jaarlijks spektakel werden de studenten gekoppeld aan deelnemers uit diverse Europese landen. Samen voerden zij de opdrachten uit waar ze gezamenlijk op werden beoordeeld door de strenge vakjury. Studenten van het ROC van Amsterdam – MBO College Centrum wonnen goud en zilver. Jason de Haan won goud bij Culinary Art, Joris Hogervorst won goud met de Decathlon Cooking en Amy Kotterer won zilver bij de wedstrijd Patisserie.

Over de winnaars

Joris Hogervorst is student van de Sterklas van MBO College Centrum in Amsterdam. Dit is de hoogste culinaire opleiding voor jonge koks in Nederland. Joris werkt momenteel in restaurant La Rive in het Amstel Hotel. Zijn medestudent Jason de Haan zit ook in deze Sterklas. Jason werkte bij bekende bedrijven en chefs o.a. bij restaurant de Bokkedoorns te Overveen. Op dit moment werkt Jason bij restaurant ML in Haarlem. Jason werd door het ROC van Amsterdam benoemd tot beste student van het jaar 2016. Amy Kotterer volgt de opleiding tot patissier. Ze wil nog meer van zichzelf laten zien door haar internationale ervaring uit te breiden. Op dit moment werkt ze bij Ciel Bleu in het Okura Hotel.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: OliBac via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1