News Ticker

Frank en Ronald de Boer waren heel enthousiast over Paris Saint-Germain

deboer

Het zou een mooie wedstrijd worden tussen Paris Saint-Germain en FC Barcelona in the Champions League. Niets is minder waar, want het Franse Team won met overmacht van het Spaanse Team.

Frank en Ronald de Boer

Niemand minder dan de broers Frank en Ronald de Boer verzorgden gisterenavond op Veronica samen de analyse van de Champions League-wedstrijd Paris Saint-Germain – FC Barcelona, waarbij Paris Saint-Germain won met 4-0 van Barcelona. Met de ontmoeting tussen de Franse en Spaanse club wordt het prestigieuze voetbaltoernooi hervat. Om dat te vieren zitten de twee broers aan tafel en dat is bijzonder. Het gebeurt niet bepaald elke week dat de Boer-broers samen in een voetbalprogramma te zien zijn.Beiden broers waren heel enthousiast over de drive en de extra power, die het team van Paris Saint-Germain lieten zien. De Spanjaarden waren weinig tot niet aan de bal en waren helemaal niet bezig om het spel naar zich toe te trekken. De Fransen lieten zien hoe het wel moet!

Begin vorig jaar waren de broers ook al samen in beeld bij SBS, maar dan in een andere hoedanigheid. Voorafgaand aan de wedstrijd van Ajax tegen Rapid Wien stond Ronald voor de camera als analyticus van SBS 6 en Frank als trainer van Ajax.

Champions League

janjoost

Voor de feestdagen is de poulefase van het Champions League-toernooi afgerond. Vandaag barst dan ook de knock-outfase van het toernooi los. “Voor de overgebleven 16 teams is het in onderlinge uit- en thuisduels telkens erop of eronder“, legt de zender uit.

Paris Saint-Germain – FC Barcelona werd gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen. Het commentaar bij de live uitgezonden wedstrijd kwam van Leo Oldenburger.

Exta detail was dat na de wedstrijd ook een soort van komische figuur was uitgenodigd om zijn mening te geven over de wedstrijd. Hij vergeleek Mark Rutte met 1 van de spelers, waarbij vooral teksten als “draaien” en “doe eens normaal man” en nog enkele grappige dingen door hem werden aangehaald. Op zich een leuke aanvulling op de gewone analayse.

 

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1