News Ticker

Wie gaat Gordon opvolgen bij “Hotter Than My Daughter”?

Gordon gaat naar Talpa TV en dan dienen zijn tv-programma’s door een ander ingevuld te worden qua presentatie. Dat geldt ook voor zijn succesvolle tv-programma Hotter Than My Daughter”.

Wie doet de presentatie?

Patty Brard gaat naast haar nieuwe televisieklus voor de NTR, die haar heeft gestrikt voor de driedelige serie VetGelukkig?! op NPO 3, ook aan de slag voor RTL. Ze neemt Hotter Than My Daughter over van Gordon. Dat onthulde ze gisterenavond in RTL Boulevard. Brard vindt het ongelooflijk leuk. “Ik werd benaderd of ik het format Hotter Than My Daughter nieuw leven in wil blazen. Ze kennen mij hier bij RTL natuurlijk ook van vroeger nog, maar ook als de moeder die de tienermoeders helpt.“

Iets serieuzer

RTL denkt dat Brard het programma wat meer gewicht kan geven. “Ze willen Hotter Than My Daughter iets serieuzer gaan brengen dan Gordon het deed. Ik kan het natuurlijk ook helemaal niet als Gordon het deed.”

De tv-diva keek altijd al graag naar de metamorfoseshow. “Ik ben super fan van het programma en ik denk dat achter elke uitdossing een verhaal zit. Mensen die zo sexy gekleed willen dat het niet meer sexy is, die zou ik wel eens willen vragen: ‘Hoe kómt het dat je denkt dat je dat moet aantrekken om te gelden?’ We gaan het een beetje anders doen.”

De moeders mogen nu ook hun dochters opgeven, aldus Brard. “Die bijvoorbeeld doorslaan in botoxgebruik of kleding. Dan beginnen we bij de dochter. Het wordt iets dieper en serieuzer.”

Wat vind jij van deze keuze en ga je kijken?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1