News Ticker

Personal Trainer Jack Scheers start serie vlogs over sport en voeding

jackscheerspt

Jack Scheers is Personal Trainer en topsporter. Jack heeft een eigen gym met de naam FitClub 0320 en zijn bedrijf op het gebied van Personal Training met de naam PT Powerbody. Jack heeft jarenlang in het Nederlandse American Football Team “The Dutch Lions” gespeeld en heeft een zwarte band in de Koreaanse vechtsport Kuk Sool Won.

Vlog #1

Om informatie te geven over sport en voeding is Jack een serie begonnen met vlogs over dit interessante onderwerp. Volg Jack’s vlogs. Hieronder staat Jack’s eerste vlog.

jackpt     jafscheers

Photo credit: Amsterdam Today

Video credit: PT Powerbody

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1