News Ticker

Gaat Robert Jensen in zijn nieuwe tv-programma aan politiek doen?

trump

Een tijdje terug was Robert Jensen te zien op tv over de politiek in Amerika. Robert is een fan van Donald Trump en is daar heel duidelijk over. Jensen keert terug bij RTL en zegt in een persbericht het volgende: “Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid. Er zijn op dit moment weinig programma’s op radio en televisie die een niet-politiek-correct geluid laten horen.” Het lijkt erop dat Jensen daar verandering in wil brengen richting stevig rechts politiek geluid.

De eerste aflevering van zijn nieuwe talkshow Jensen is op dinsdag 30 oktober om 21.30 uur op RTL 5.

Jensen is een zoon van Walter Kjærby, de viceconsul van de Deense ambassade. Hij is een broer van radio-dj en Boulevard presentator Frank Dane, die de naam Dane als pseudoniem gebruikt, zodat het verband met zijn broer Robert minder snel wordt gelegd. Frank zal daar wel een bepaalde reden voor hebben.

Ga jij kijken naar het nieuwe tv-programma van Robert Jensen?

Photo by Gage Skidmore on Foter.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1