News Ticker

Gaat Robert Jensen in zijn nieuwe tv-programma aan politiek doen?

trump

Een tijdje terug was Robert Jensen te zien op tv over de politiek in Amerika. Robert is een fan van Donald Trump en is daar heel duidelijk over. Jensen keert terug bij RTL en zegt in een persbericht het volgende: “Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid. Er zijn op dit moment weinig programma’s op radio en televisie die een niet-politiek-correct geluid laten horen.” Het lijkt erop dat Jensen daar verandering in wil brengen richting stevig rechts politiek geluid.

De eerste aflevering van zijn nieuwe talkshow Jensen is op dinsdag 30 oktober om 21.30 uur op RTL 5.

Jensen is een zoon van Walter Kjærby, de viceconsul van de Deense ambassade. Hij is een broer van radio-dj en Boulevard presentator Frank Dane, die de naam Dane als pseudoniem gebruikt, zodat het verband met zijn broer Robert minder snel wordt gelegd. Frank zal daar wel een bepaalde reden voor hebben.

Ga jij kijken naar het nieuwe tv-programma van Robert Jensen?

Photo by Gage Skidmore on Foter.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1