News Ticker

Hoge kijkcijfers voor interview met Geert Wilders bij WNL

gw

Elke talkshowhost of tv-presentator met enige inhoud wenst Geert Wilders te interviewen. Hij zegt bijna altijd af. Bijna, want Rick Nieman van WNL heeft Geert Wilders wel voor de camera kunnen interviewen en dat leverde hoge kijkcijfers op.

WNL Op Zondag

Het interview van Rick Nieman met Geert Wilders in WNL Op Zondag hield zondagochtend vanaf negen uur 484.000 kijkers (33 procent) aan de buis gekluisterd op NPO 1. De herhaling trok ‘s avonds vanaf half twaalf nog eens 453.000 kijkers (17 procent). Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het Wilders-interview heeft daarmee in totaal 937.000 kijkers gescoord, wat een behoorlijk hoge score is voor een programma van de jonge publieke omroep WNL.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Hoge kijkcijfers

WNL-baas Bert Huisjes laat weten erg blij te zijn. “Wow! Maar liefst 484.000 (ochtend) en 453.000 (avond) kijkers voor Geert Wilders en Rick Nieman bij WNL. Met streams: ruim miljoen!”

Huisjes had Wilders persoonlijk uitgenodigd voor het interview. “Ik heb hem al heel vaak uitgenodigd, zoals iedereen. Hij zei: ‘Ik kom echt nog wel een keer langs voor de verkiezingen, daar kun je op rekenen.’”

Hoe hij hem precies heeft uitgenodigd? “We hadden contact via de telefoon. Zo heb ik hem uitgenodigd. Ik heb hem ook laten weten dat ik niet links in de wedstrijd zit.”

Hebt u de uitzending gezien?

Photo credit: Metropolico.org via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1