News Ticker

Hele gezellige Nieuwjaarsborrel 2019 bij BY MESH Amsterdam

bymesgborrel

In de eerste maand van het nieuwe jaar worden vele Nieuwjaarsborrels gehouden. Dat is een mooie en gezellige traditie waar men elkaar natuurlijk een goede start van het nieuwe jaar toewenst onder het genot van lekkere drinks & bites en eventueel met muziek.

Ook couturier Berrak Irge hield een sfeervolle Nieuwjaarsborrel in haar nieuwe winkel aan de Overtoom waar eerst couturier Ronald Kolk jarenlang audiëntie hield, zijn clientèle ontving en waar hij zijn prachtige creaties maakte. Berrak richt zich op elegante galajurken en schitterende bruidsjaponnen.

Om mee te kunnen genieten van de drukbezochte Nieuwjaarsborrel bij BY MESH hebben we hieronder een video geplaatst.

Amsterdam Today wenst overigens iedereen een prachtig, gezond en gelukkig Nieuwjaar toe!

Photo & video credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1