News Ticker

De meest extravagante en mysterieuze club van Amsterdam

Club 33

Sinds 2016 brengt Club33 een fikse dosis internationale energie in onze hoofdstad. Club33 is een besloten restaurant en één van de weinige Amsterdamse clubs met internationale allure. Niet zo gek dat niet alleen bekende Nederlanders maar ook wereldsterren van formaat die Amsterdam aandoen, een bezoek brengen aan de club. Op een geheime locatie in Amsterdam is een VIP-ruimte verborgen met een haast mythische status. Slechts een beperkt aantal personen hebben toegang tot de Club die nu al tot de meest extravagante hang out van Amsterdam wordt gerekend.

Shh..it´s a secret

Bij club33 draait alles om social dining. Een Frans-internationale keuken met een warme eclectische en serene uitstraling in een mystieke omgeving. Na een aantal lychee/strawberry mojito’s aan de bar verplaatst het bruisende gezelschap naar The Loft, waar prachtige glazen eettafels gemaakt van driftwood staan en waar elke kosmopoliet zich ongetwijfeld thuis zou voelen. Al helemaal als de smaken worden vergezeld door de fijne beats van de dj. Je waant je in Saint-Tropez met een vleugje Marrakech maar op de achtergrond hoor je de klanken van de Westerkerk. Laat je meenemen op een culinaire tocht, gemaakt met innovatieve seizoensproducten waarbij het ene ingrediënt nog zinnenprikkelender is dan het andere.

Crème De La Crème

De mannen achter een illuster rijtje hotspots en mediabedrijven hebben er een nieuw speeltje bij. ‘Klein, exclusief en in het historische hart van Amsterdam,’ zegt Menno Lindeblad een van de initiatiefnemers van deze nieuwe club. Club33 is onderdeel van Executive Business Private Office en BitterZoet. Verwacht een Art Deco-achtige stijl, cocktails, hoge hakken een donker design, goud, glazen tafels, full-service aan de bar én de allure van de Franse belle epoque. ‘Dit is de plek waar stijlvolle mannen en vrouwen kunnen shinen.’

Verwacht Het Onverwachte

Voor de doelgroep moeten we denken aan termen als: ‘internationaal’, ‘mensen die kunst, cultuur en eten waarderen’ en ‘open minded’. ‘Mensen met een eigen stijl die niet bang zijn om zichzelf te zijn,’ Moet je nog meer weten? Ja, een uitnodiging voor Club33 is strikt persoonlijk of je moet een Palladium Membercard van Executive Business bezitten om binnen te komen en er is een wachtlijst maar voor het eerst in een jaar staat de deur op een kier en stuurt de club weer uitnodigingen rond. De eerste mensen op de wachtlijst hebben de prestigieuze brief inmiddels op de deurmat liggen. Heb jij een kaart ontvangen? RSVP dan direct. First come, first served.

Exquisite Catering by BitterZoet

BitterZoet verzorgt op echte pareltjes in en rond Amsterdam private events. Klanten komen bij BitterZoet als ze net dat beetje extra zoeken. Waar en wanneer ze ook koken. Ontvang je internationale gasten en ben je op zoek naar de echte Amsterdamse ervaring? Club33 en BitterZoet organiseren samen unieke culinaire ervaringen, waarbij ze flink uitpakken om jou te verrassen.

Club33 Suites

Een paar keer per jaar opent Club33 in Amsterdam één week lang een tijdelijke suite gevestigd in een 17-eeuws herenhuis op loopafstand van het prestigieuze Spiegelkwatier. Een unieke omgeving die de perfecte combinatie biedt tussen oud en nieuw design en voorzien van alle luxe en service. verblijf in volledige privacy en geniet van je private office gedurende je verblijf.

Menu Voucher

Het gastronomische hart wordt gevuld door BitterZoet en werkt samen met de culinaire top van Nederland, verenigd in Club33. Als Palladium Membercard houder kun je kosteloos de culinaire vertolking van de 7 sins reserveren. Je geniet dan van haute cuisine, inclusief begeleidende cocktails en wijnen.

Menu Voucher

 

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad, Amsterdam Today, Paradigmata Media, Freelance Journalism, Executive Business and Renewable Energy Technologies. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1