News Ticker

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

online advertentie Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Stel, je hebt een prachtige onderneming, maar weinigen weten jou online te vinden. Zelfs een schitterende website helpt niet als je deze niet heel actief inzet, want een website is vaak statisch met vaste indelingen en daarom minder goed vindbaar bij de zoekmachines. Of je moet je blauw willen betalen om bovenin komen te staan en dat kost echt serieus geld.

Om promotie te maken voor je onderneming heb je een online mediapartner nodig. Eentje, die weet hoe hij jouw onderneming het beste op het Internet bij jouw doelgroep onder de aandacht kan brengen. De beste keus is een online mediapartner, zoals Amsterdam Today.

Amsterdam Today

Without a messenger ….. there is no story! Met andere woorden: voor het ontvangen van relevante informatie is een boodschapper nodig! 

Amsterdam Today is een actief onafhankelijk online nieuwsmagazine dat vanuit Amsterdam naar de wereld kijkt en zich richt op de nationale en internationale bewoners, bedrijven, bezoekers en beïnvloeders van de prachtige en dynamische Metropool Amsterdam. Kijk via deze link naar gegevens over ons bereik et cetera.

Naast haar online mediaplatform heeft Amsterdam Today een groot bereik via haar eigen diverse sociale mediakanalen en beschikt Amsterdam Today over een eigen besloten groep op LinkedIn met de naam “Freelance Journalism“. Freelance Journalism heeft méér dan 2250 actieve nationale en internationale mediaprofessionals als lid en dat groeit elke dag. Deze leden zijn journalisten, tekstschrijvers, redacteuren, cartoonisten, bloggers, vloggers, verslaggevers, copywriters, fotografen, filmmakers, vertalers et cetera.

Waarom gebruik maken van een online mediapartner?

Elke euro, die een ondernemer aan reclame en promotie uitgeeft, dient meerdere euro’s aan omzet op te leveren. Een goede return on investment is essentieel.

De old school methode, waarbij geadviseerd wordt om in de gedrukte pers te adverteren, kan een bewuste keuze zijn, maar de mogelijkheden bij de gedrukte pers zijn flink gelimiteerd in tegenstelling tot online adverteren. De efficiënte en technische mogelijkheden van online adverteren zijn vele malen groter, effectiever, overzichtelijker en leveren veel meer voordeel voor je op.

Om deze aantrekkelijke mogelijkheden van online adverteren goed te benutten, heb je een vakkundige online mediapartner zoals Amsterdam Today nodig!

Wat doet een online mediapartner?

dionnestaxtan

Artikelen op Amsterdam Today worden goed gevonden op Google. Hier staat ons artikel tussen De Telegraaf en het AD als voorpaginanieuws

Een online mediapartner is een zakelijke partner, die haar expertise op online mediagebied aanwendt om haar zakelijke klanten van de best mogelijke online publiciteit te voorzien. Amsterdam Today is volledig ingericht om te fungeren als vakkundig online mediapartner en heeft zelf enkele online platforms en vele samenwerkingsverbanden in de wereld van de media. Deze mogelijkheden, kennis en ervaring worden door Amsterdam Today benut voor haar groeiende klantenkring hetgeen het door de klanten gewenste eindresultaat oplevert.

Wat zijn de voordelen van een online reclame/advertorial via jouw online mediapartner Amsterdam Today?

 • Je zit nergens aan vast.
 • Je voldoet een vast laag bedrag per maand zonder contract.
 • Jouw online reclame/advertorial is vindbaar door zoekmachines op het Internet.
 • Jouw online reclame/advertorial is zichtbaar op het Internet zolang het abonnement loopt.
 • Na plaatsing is jouw online reclame/advertorial wel aan te passen.
 • Jouw reclame/advertorial kan heel snel geplaatst worden.
 • Diverse foto’s geven een extra goede beleving.
 • Een filmpje of video van het bedrijf is toe te voegen voor nog meer beleving.
 • De online reclame/advertorial is heel eenvoudig te delen via je eigen sociale media.
 • De online reclame/advertorial is heel effectief getarget te boosten op de sociale media, zoals Facebook.
 • Effectief online getarget boosten betekent dat jouw bedrijf alleen bij jouw doelgroep gepromoot wordt en is heel efficiënt en effectief.
 • Bij online getarget boosten, is het bereik exact meetbaar en aanpasbaar indien nodig. Je krijgt achteraf een uitgebreid rapport over het behaalde bereik.
 • In de online reclame/advertorial zijn allerlei links te vermelden, die de lezers doorverwijzen naar belangrijke aanvullende informatie.
 • Jouw online reclame/advertorial kan in het Nederlands of in het Engels geschreven worden of in beide talen.
 • Een online reclame/advertorial is milieuvriendelijk. Geen papier en inkt nodig en geen transportkosten.

Bij de old school media, zoals kranten, magazines en tijdschriften zijn de bovenstaande voordelen niet mogelijk.

Online distributie

Als we kijken naar de vergelijking tussen een krant vol advertenties en gepubliceerde online advertorials, dan gaat de krant fysiek bij de abonnees in de brievenbus en bij online publiceren, gaan de artikelen en advertorials in online brievenbussen. Direct en vlug. Voordeel van de online brievenbus is dat we bij getarget boosten jouw advertorial alleen in die online brievenbus stoppen waarvan we weten dat de eigenaar van deze online brievenbus geïnteresseerd is in jouw product of dienst. Daarbij kunnen we het bereik exact meten en bijsturen. Bij een krant kan dat niet. Daarnaast heeft online adverteren veel meer technische mogelijkheden dan een advertentie in een krant. Efficiënt en effectiever. Online adverteren is echt de beste keus!

Tevreden klanten spreken zich uit

Azumi Uchitani van een Japanse galerie: “I am very happy with my two online advertorials that Amsterdam Today made for me. One advertorial was written in Dutch and the other advertorial was written in English. The text in combination with a lot of nice photo’s gave the right impression of my Japanese Gallery.”

abonnement

Hans Wernsen van een Shop in Shop Warenhuis: “Amsterdam Today heeft een uitgebreide online advertorial geschreven en gepubliceerd met veel foto’s erbij en het heeft mij veel nieuwe klanten opgeleverd. Zowel personen, die een shop in shop wilden huren als gewone nieuwe klanten. Het targetten op Facebook is echt een aanrader, want ik had 50,- euro besteed en had een bereik van 25535 personen uit mijn doelgroep, 95 likes, 34 reacties, 29 keer is mijn advertorial gedeeld en 1014 personen hebben mijn advertorial gelezen doordat ze op het bericht hebben geklikt!” (Zie de afbeelding hiernaast.)

Hans: “Zo nauwkeurig en zo helder en duidelijk kan een krant of een tijdschrift nooit zijn qua gegevens over het behaalde bereik. Ik blijf daarom regelmatig mijn advertorial online boosten via Facebook, want tegen een kleine investering heb ik een enorm resultaat. Doe mij maar online adverteren! Daarbij wil ik opmerken dat ik een nieuwe advertorial wil laten schrijven door Amsterdam Today, aangezien mijn Shop in Shop Warenhuis sinds 2015 een mooiere en nieuwe indeling heeft gekregen en deze metamorfose wil ik graag laten zien aan mijn huidige klanten en mijn potentiële klanten.”

Verslaggeving van speciale gelegenheden en evenementen

Amsterdam Today wordt regelmatig uitgenodigd om verslag te doen van bijzondere evenementen en gelegenheden. Enkele gepubliceerde artikelen hiervan treft u hieronder met een link naar het bewuste artikel. Dit doen wij ook voor onze klanten in overleg.

MeerBusiness Amsterdam en Varen met Directeuren: Netwerken met Allure!

Het Amsterdamse Proeflokaal: unieke nieuwe Hot Spot in Amsterdam-Zuid

Perfect georganiseerde en sfeervolle lancering van PURE LUXE Magazine

Ursula van Zantvliet Rozemeijer nieuwe chairwoman Freddy’s Bar

Masters of LXRY staat voor Luxury, Kwaliteit, Sfeer, Business en Beauty

Sensationele introductie nieuwe Ferrari bij De Hoefslag in Bosch en Duin

Hilton Haringparty 2016: Hoogstaand Culinair Amsterdams Society Event

Aangename presentatie van het schitterende horlogemerk Henry London

Society King François-Léon van der Velden krijgt locker bij Hajenius

Sfeervolle heropening van restaurant De Kersentuin

Exclusieve Gentlemen’s Evening bij Timothy Oulton in Amsterdam

Gin Tour per salonboot in aantrekkelijke mysteries gehuld

Good Hotel: premium hospitality with a cause

Succesvolle en aangename 1e editie Kokerrokkendiner in de Hoefslag

Bernhard van Oranje lanceert zijn nieuwe sloep Waterdream S-550 op Hiswa

L’invité le restaurant heeft klasse, uitstraling en heerlijke verse gerechten

The Bluespoon Restaurant & Bar of the Andaz Hotel are better than perfect!

Amsterdam Today adviseert het online mediapartner abonnement

Ondernemers beschikken over het algemeen over een marketingbudget. Dit budget dient op een adequate manier besteed te worden. Amsterdam Today komt de ondernemers graag tegemoet met onder andere het online mediapartner abonnement. Als ondernemer zit je bij ons online mediapartner abonnement nergens aan vast. We werken niet met jaarcontracten. Je kunt a 3 maanden per maand stoppen wanneer je wilt. Flexibiliteit vinden ondernemers belangrijk en vandaar onze keuze voor vrijheid voor de ondernemers.

Overzicht van ons aanbod

 • Abonnement mediapartner
 • Het tarief bedraagt 75,- euro per maand. Het eenmalige opstartbedrag bedraagt 650,- euro.
 • Uitgebreide advertorial
 • Het tarief bedraagt 900,- euro eenmalig.
 • Op onze homepagina hebben we enkele plaatsen waar je met jouw logo en een doorlink naar jouw eigen website kunt adverteren.
 • Het tarief bedraagt 750,- euro per maand.
 • Maatwerk
 • Het tarief is in overleg.

Indien je de content in het Engels wenst, wordt in overleg een aanvullend tarief vastgesteld.

De genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Het mediapartner abonnement omvat het volgende:

 • Je krijgt een persoonlijke redacteur. Deze neemt contact met je op om jouw behoeften in kaart te brengen.
 • 1 uitgebreide online advertorial, die jouw persoonlijke redacteur voor jou schrijft. Wij kunnen de foto’s en/of de video maken of jij kunt ze zelf aanleveren. Jouw persoonlijk redacteur zorgt voor optimale SEO/vindbaarheid op het Internet. Jouw advertorial wordt in de gewenste categorie op Amsterdam Today geplaatst.
 • Wij helpen je gratis bij het getarget boosten van jouw online advertorial en geven je advies hierover. Het tarief is inclusief een beoogd bereik voor de advertorial van minimaal 25.000 tot 35.000 personen uit de beoogde doelgroep via Facebook.
 • Jouw online advertorial verspreiden wij op al onze eigen sociale media met een heel groot bereik.
 • Je mag continu overleggen over jouw online advertorial en deze aanpassen of over het publiceren van jouw diensten.
 • Jouw advertorial blijft op het Internet zichtbaar zolang het abonnement loopt. Het abonnement is per maand opzegbaar na 3 maanden.

De advertorial bevat content en de eventuele foto’s en/of een video (rechtenvrij), die door de redactie van Amsterdam Today worden vervaardigd. De hoeveelheid aan content ligt tussen de 600 en 800 woorden.

Uitgebreide advertorial

 • Je krijgt een persoonlijke redacteur. Deze neemt contact met je op om jouw behoeften in kaart te brengen.
 • 1 uitgebreide online advertorial, die jouw persoonlijke redacteur voor jou schrijft. Wij kunnen de foto’s en/of de video maken of jij kunt ze zelf aanleveren. Jouw persoonlijk redacteur zorgt voor optimale SEO/vindbaarheid op het Internet. Jouw advertorial wordt in de gewenste categorie op Amsterdam Today geplaatst.
 • Wij helpen je gratis bij het getarget boosten van jouw online advertorial en geven je advies hierover. Het tarief is inclusief een beoogd bereik voor de advertorial van minimaal 25.000 tot 35.000 personen uit de beoogde doelgroep via Facebook.
 • Jouw online advertorial verspreiden wij op al onze eigen sociale media met een heel groot bereik.
 • Je mag continu overleggen over jouw online advertorial en deze aanpassen of over het publiceren van jouw diensten.
 • De advertorial is eenmalig, maar is blijvend zichtbaar op Amsterdam Today en daardoor  blijvend vindbaar voor de zoekmachines. 

De advertorial bevat content en de eventuele foto’s en/of een video (rechtenvrij), die door de redactie van Amsterdam Today worden vervaardigd. De hoeveelheid aan content ligt tussen de 600 en 800 woorden.

Package Deals

Bij het van te voren afnemen van meerdere advertorials in één keer hanteren wij een speciaal tarief met een flinke korting. Vraag naar de mogelijkheden!

Extra advertentiemogelijkheid op onze homepagina

Op onze homepagina hebben we enkele plaatsen waar je met jouw logo en een doorlink naar jouw eigen website kunt adverteren. Het tarief is 750,- euro ex. BTW per maand.

Maatwerk

Bij Maatwerk is alles mogelijk. Wat jij wenst, wordt in overleg voor jou uitgewerkt en gemaakt. Denk hierbij aan grote reclamecampagnes en dergelijke.

Aangezien Amsterdam Today beschikt over een eigen contentfabriek (Freelance Journalism), waarbij we contacten hebben met meer dan 2400 nationale en internationale mediaprofessionals kunnen wij op elk mediagebied maatwerk realiseren.

Interesse gekregen?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of meteen een afspraak maken voor het afsluiten van een online mediapartner abonnement of laten maken van een advertorial? Neem contact op met Frank Scheers. Hij is bereikbaar op 06 53 89 39 98 of via een e-mail naar f.scheers@amsterdamtoday.eu.

Amsterdam Today:

Jouw betaalbare online mediapartner, die jouw aantrekkelijke online reclameboodschap in de juiste digitale brievenbussen van jouw doelgroep bezorgt met als eindresultaat méér omzet!

Photo credit: Fausto Hernandez Photography via Foter.com / CC BY

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1