News Ticker

Wordt Art Rooijakkers de opvolger van Twan Huys?

artrooijakkers

Het gaat niet lekker met Twan Huys als presentator van RTL Late Night. Twan Huys is de vijfde uitzendweek van zijn show RTL Late Night maandagavond begonnen met 323.000 kijkers (8,9 procent). Daarmee weet de late talkshow van RTL 4 al zes uitzendingen op rij niet genoeg kijkers te bekoren voor een plek in de kijkcijfer top 25. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. RTL 4 heeft Huys weggehaald bij Nieuwsuur door hem een riant driejarig contract aan te bieden. Na een maand lijkt het er echter op dat RTL Late Night met Twan Huys een aflopende zaak is.

Huys scoort momenteel nog slechter dan Humberto Tan op het dieptepunt deed. Zijn record van het aantal uitzendingen op rij dat geen plek wist te behalen in de kijkcijfer top 25 staat op vier.

Huys heeft zijn plekje op de late avond bij RTL 4 te danken aan Erland Galjaard, maar die vertrok bij RTL toen het nieuwe RTL Late Night nog moest beginnen.

Het zou goed kunnen dat de huidige leiding van RTL 4 iets minder enthousiast is over de keuze voor Huys en achter de schermen al werkt aan een late night programma met iets meer amusement.

Art Rooijakkers is met zijn nieuwe baas RTL in gesprek over het vervangen van Twan Huys, bijvoorbeeld tijdens ziekte of vakantie. Dat heeft de tv-ster gezegd in De Coen & Sander Show op Radio 538. Het gaat momenteel ongelooflijk slecht met RTL Late Night onder leiding van Twan Huys, dus tijdens zijn vakantie zou RTL 4 kunnen experimenteren met een nieuwe presentator aan tafel. Er wordt onder meer gepraat met Rooijakkers. Wel denkt hij dat Huys eerst tijd moet krijgen om te groeien.

Photo by 1Veertje on Foter.com / CC BY-SA

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1