News Ticker

René van der Gijp: “Die Nicolette Kluijver is echt een trut van een wijf!”

gijp

In televisieland is altijd wel wat aan de gang waar men een mening over heeft. De afgelopen week is Dennis Weening in het medianieuws. Hij is ontslagen als presentator van het veel bekeken tv-programma Expeditie Robinson.

Waar gaat het dit keer om?

René van der Gijp vindt Nicolette Kluijver een trut van een wijf. Dat heeft hij vrijdagavond gezegd in Veronica Inside. Kluijver weet dondersgoed hoe het zit met het ontslag van haar Expeditie Robinson-collega Dennis Weening, maar hield zich in Boulevard van de domme toen ze naar haar mening gevraagd werd: “Dennis is een van mijn beste vrienden en ik heb het nu vijf jaar met hem mogen presenteren, dus we zitten al vijf jaar lang zes weken met elkaar op een onbewoond eiland.”

“Ik ga hem vreselijk missen, maar hij is mijn vriend, dus we blijven met elkaar in contact. Het is gewoon niet leuk“, was het enige wat ze kwijt wilde.

Laffe vrouw, vindt Van der Gijp. “Die Nicolette Kluijver is echt een trut van een wijf. Nicolette Kluijver, die dat Expeditie Robinson met die Dennis Weening deed. Dan staat ze daar aan dat tafeltje bij Boulevard en dan wordt er aan haar gevraagd wat zij ervan vindt. Dan gaat ze staan giechelen en roept ze: ‘Het blijft wel m’n vriend.’”

“Dan denk ik: zeg nou gewoon wat je op je hart hebt, zeg wat er gebeurt is, zeg wat je ervan vindt, zeg of het RTL of het Dennis z’n fout is. Maar zeg gewoon wat je weet man, doe niet zo raar. Waar gaat het over? Het gaat helemaal nergens over. En dan staat die trut me daar een partij te giechelen. Dan denk ik: kom op man, je bent volwassen.”

Johan Derksen: “Hoe RTL weer met die Dennis Weening omgaat is vrij onbeschaafd.”

Van der Gijp: “Dat kan zij toch zeggen. Ze zitten verdomme verleden maand nog naast elkaar bij de Televizier-Ring joh, kom op man. Wees volwassen.”

Derksen: “Het is een eng wereldje, het tv-wereldje.”

Photo by FaceMePLS on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1