News Ticker

Patricia Paay is niet echt blij dat haar sexvideo goed bekeken wordt

paaysex

Gaat het om een mediastunt om aandacht te vragen of gaat het om een persoonlijke grote fout? Als je een eigen sexvideo maakt en deze komt in verkeerde handen, dan heb je wel een groot probleem. De sexvideo waarin Patricia Paay te zien is, heeft met plassex te maken. Een beschrijving geven wij niet, maar de sexvideo had gewoon privé moeten blijven.

Patricia Paay

ppaay4

De sexvideo’s van Patricia Paay, die zich onlangs nog ín een jurk liet hijsen op TLC, worden veelvuldig gedeeld in de tv-wereld. Dat zei Bridget Maasland dinsdagavond in RTL Boulevard. Het was al bekend dat Boulevard-sterren John van den Heuvel en Winston Gerschtanowitz de filmpjes hebben gezien, maar volgens Maasland zijn zij lang niet de enigen. “Bijna iedereen binnen de media heeft die filmpjes volgens mij al gezien, dus het kwaad is al geschied voor Patricia.“

De massa heeft de filmpjes nog níet gezien, maar Gerschanowitz vreest het ergste: “Het is afwachten waar ze opduiken. Ik begrijp dat alle bladen en nieuwssites echt besloten hebben het niet te publiceren, ondanks dat iedereen de filmpjes schijnt te hebben.”

Onverstandig

Volgens advocate Mariëlle van Essen zou het erg onverstandig zijn van een medium om de filmpjes te plaatsen. “Als iemand dit soort filmpjes op Facebook plaatst of verspreidt, dan kun je vervolgd worden.”

Ook volgens pagina Privé gaat het filmpje behoorlijk rond in de mediawereld. “Naar verluidt zag inmiddels half Hilversum de beelden waarop de 67-jarige staat afgebeeld zoals, tot voor kort, alleen enkele zeer intieme vrienden (en wellicht David Bowie) haar ooit moeten hebben gezien.”

De filmpjes ‘zouden in omroepland gretig van hand tot hand gaan en worden gedeeld’, aldus Privé. Een anonieme kijker van die filmpjes zegt in de krant: “Het is echt, echt, héél erg… Nee, geen vrouw zou willen dat zulke uitgesproken sextapes in verkeerde handen zouden vallen.”

Collega’s en kennissen van Paay vrezen volgens de krant (via Blendle) dat ze zich voorlopig niet meer onder de mensen durft te komen.

Reacties

Vele BN-ers reageren geschokt en snappen niet dat iemand dit heeft kunnen doen. Vele denken dat Patricia Paay een enorme schadevergoeding kan eisen. Het leed is echter al geschied.

Photo credit: amsfrank via Foter.com / CC BY-SA

Photo credit: Amsterdam Today

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1