News Ticker

Patricia Paay is niet echt blij dat haar sexvideo goed bekeken wordt

paaysex

Gaat het om een mediastunt om aandacht te vragen of gaat het om een persoonlijke grote fout? Als je een eigen sexvideo maakt en deze komt in verkeerde handen, dan heb je wel een groot probleem. De sexvideo waarin Patricia Paay te zien is, heeft met plassex te maken. Een beschrijving geven wij niet, maar de sexvideo had gewoon privé moeten blijven.

Patricia Paay

ppaay4

De sexvideo’s van Patricia Paay, die zich onlangs nog ín een jurk liet hijsen op TLC, worden veelvuldig gedeeld in de tv-wereld. Dat zei Bridget Maasland dinsdagavond in RTL Boulevard. Het was al bekend dat Boulevard-sterren John van den Heuvel en Winston Gerschtanowitz de filmpjes hebben gezien, maar volgens Maasland zijn zij lang niet de enigen. “Bijna iedereen binnen de media heeft die filmpjes volgens mij al gezien, dus het kwaad is al geschied voor Patricia.“

De massa heeft de filmpjes nog níet gezien, maar Gerschanowitz vreest het ergste: “Het is afwachten waar ze opduiken. Ik begrijp dat alle bladen en nieuwssites echt besloten hebben het niet te publiceren, ondanks dat iedereen de filmpjes schijnt te hebben.”

Onverstandig

Volgens advocate Mariëlle van Essen zou het erg onverstandig zijn van een medium om de filmpjes te plaatsen. “Als iemand dit soort filmpjes op Facebook plaatst of verspreidt, dan kun je vervolgd worden.”

Ook volgens pagina Privé gaat het filmpje behoorlijk rond in de mediawereld. “Naar verluidt zag inmiddels half Hilversum de beelden waarop de 67-jarige staat afgebeeld zoals, tot voor kort, alleen enkele zeer intieme vrienden (en wellicht David Bowie) haar ooit moeten hebben gezien.”

De filmpjes ‘zouden in omroepland gretig van hand tot hand gaan en worden gedeeld’, aldus Privé. Een anonieme kijker van die filmpjes zegt in de krant: “Het is echt, echt, héél erg… Nee, geen vrouw zou willen dat zulke uitgesproken sextapes in verkeerde handen zouden vallen.”

Collega’s en kennissen van Paay vrezen volgens de krant (via Blendle) dat ze zich voorlopig niet meer onder de mensen durft te komen.

Reacties

Vele BN-ers reageren geschokt en snappen niet dat iemand dit heeft kunnen doen. Vele denken dat Patricia Paay een enorme schadevergoeding kan eisen. Het leed is echter al geschied.

Photo credit: amsfrank via Foter.com / CC BY-SA

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1