News Ticker

Club Oops! opent deuren in Amsterdam op 28 juni aanstaande

Oops

Amsterdam krijgt er voor één avond een nieuwe evenementenlocatie bij. 28 juni opent de meest chaotische club in de hoofdstad van Nederland haar deuren: Club Oops! by Mona. In deze tijdelijke club staat een zooitje ongeregeld centraal. Door middel van entertainment en acts als Nederlands dj-trio Kris Kross Amsterdam en Lowlands-hit Kees van Hondt zal geen enkel uur hetzelfde zijn. Club Oops! by Mona wordt geopend op het festivalterrein van Thuishaven.  

Met Club Oops! viert Nederlands bekendste toetjesmerk, Mona, de komst van haar nieuwste guilty pleasure: Mona Oops!*. Deze nieuwe, unieke uitvinding van Mona is een lekker toetje ongeregeld en daarom brengt Club Oops! ook ieder uur chaos en onverwachtheden met zich mee. Denk hierbij aan verschillende parades, confettikanonnen en een spectaculaire show van Kris Kross Amsterdam zoals alleen zij deze neer kunnen zetten.

Chaotische sfeer
In Club Oops! worden spontane momenten, waar alle regels van tafel verdwijnen, gevierd. Met veel hectiek en opblaasattributen in overvloed. Het wordt een plek waar ieder uur anders zal zijn en bezoekers elk uur verrast zullen worden. Samen met dj-trio Kris Kross Amsterdam, bekend van hit-single Sex en aankomende single met TBND ft. Conor Maynard – Whenever, luidt Mona de club feestelijk in. Daarnaast sluiten artiesten als Kees van Hondt, FluFlu en Alamaison ook aan en maken zo het zooitje ongeregeld compleet. Een line-up om je vingers bij af te likken.

Locatie & kaartverkoop
Club Oops! is te vinden op het Thuishaven Festivalterrein, Contactweg 68 in Amsterdam. Consumenten (leeftijd 18+) kunnen een kaartje kopen voor een verkoopprijs van € 15,- via Eventbrite. Er zijn in totaal 350 kaarten beschikbaar. Club Oops! is geopend van 18.30 uur tot 23.00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van Club Oops! by Mona.

Bron: Glasnost.amsterdam

Photo credit: Glasnost.amsterdam

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1