News Ticker

Vlogster Florentine Scheffer spreekt Robert ten Brink op Koningsdag

flv2

Florentine Scheffer is onlangs haar vlogs aan het plaatsen op Facebook, Instagram en YouTube. Ze heeft Asperger, Reuma, ziekte van Crohn en is voor de tweede keer aan een flinke hernia geopereerd. Dat zijn heftige dingen, maar ze laat zich niet negatief beïnvloeden door deze vervelende gezondheidsklachten. Elke week gaat ze op pad om leuke dingen te filmen en aardige mensen te interviewen. Haar vlogs zijn te zien op de sociale media onder “Florentine’s Vlogs“.

Daarnaast heeft Florentine twee boeken geschreven over haar leven met Asperger. Het gaat om een dagboek en een gewoon boek. Deze zomer worden ze uitgegeven en kun je ze kopen op de bekende plekken, zoals de boekenwinkels en het Internet.

flv

Florentine checkt even een filmpje op haar mobiele telefoon in de trein

Op Koningsdag liep ze langs het bekende Cafe Heuvel op de Prinsengracht dat onlangs door tv-presentator Robert ten Brink is overgenomen. Florentine heeft vroeger bij een tv-productiebedrijf gewerkt in Hilversum en daar kent ze Robert van. Robert kent haar ongemakken en het was heel vriendelijk van hem dat hij even tijd nam voor Florentine, zoals je op de onderstaande video kunt bekijken.

flv1

Als je geïnteresseerd bent in de prachtige vlogs van Florentine, kijk dan op haar sociale mediakanalen op Facebook, Instagram en YouTube. Ze maakt de leukste dingen mee.

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1