News Ticker

Wil Linda de Mol meer lezeressen scoren met haar plan voor een dieet?

Linda de Mol heeft volgens haar een BMI-waarde van 26 en ze schijnt volgens eigen zeggen 82 kg te wegen. Linda wil minimaal 5 kg afvallen en maakt daar flink veel publiciteit voor.

Meer lezeressen scoren?

Tv-ster Linda de Mol is niet begonnen met haar dieetvlogs op LINDA.tv in de hoop op nieuwe abonnees voor haar populaire mediaplatform LINDA. Dat zegt Jossine Modderman, hoofdredacteur van LINDA.tv, desgevraagd in de Volkskrant. De Mol krijgt enorm veel aandacht met haar initiatief Linda Lijnt. “De dieetvlogs zijn exclusief op dat platform te bekijken, nadat je je gratis hebt geregistreerd. ‘Betalen’ voor de video’s doe je dus met je e-mailadres”, aldus de Volkskrant.

Met de extra e-mailadressen kan het magazine gericht adverteren, waarschuwt de Volkskrant. “Het is goed mogelijk dat LINDA de e-mailadressen doorverkoopt aan kledingmerken of aanbieders van afslankproducten of lifestyle-adviezen“, zegt hoogleraar Kitty Koelemeijer in de krant.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 Taboe

Linda Lijnt is volgens haar een wederkerig concept. “Linda geeft iets persoonlijks weg. Ze doorbreekt een taboe door haar gewicht te onthullen en toe te geven dat ze zichzelf te dik vindt. Waarom zouden wij haar dan niet iets teruggeven in de vorm van registratie?”

Modderman vindt het echter een heel cynische benadering. De Mol zet haar gewicht niet in om lezers te trekken, stelt ze. “Ze doet dit als stok achter de deur, om haar lijnpoging goed te volbrengen.”

Wat vindt u van deze kwestie?

 

Photo credit: Wessoo via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1