News Ticker

Peter van der Vorst inzake Rutte-Mouthaan: “Waar rook is, is vuur!”

pvdv

Geruchten komen en gaan. Zijn ze waar of niet? Vaak wordt iets opgeblazen en dan kan het een eigen leven gaan leiden. Is dat ook zo met het gerucht over een geheime verhouding tussen premier Rutte en RTL-reporter Erik Mouthaan?

Peter van der Vorst vindt het best opvallend dat al jaren het gerucht gaat dat minister-president Mark Rutte een seksuele relatie heeft gehad met Erik Mouthaan. Dat liet hij maandagavond blijken in RTL Boulevard. Van der Vorst denkt dat waar rook is, vuur is. “Dan moet er wel een aanleiding voor zijn natuurlijk“, speculeerde hij in de showrubriek. Daar denkt collega Luuk Ikink anders over: “Nou, nee, zo’n gerucht kan ook sluimeren en dat het elke keer weer voorbijkomt.“

Ikink heeft voor de zekerheid wel één en ander nagebeld. “Wij hebben even aan Erik gevraagd hoe dat zit. Hij zegt: ‘Ja, dat gerucht komt elk jaar een aantal keer voorbij, geen idee waar het vandaan komt.’”

De geruchten over Rutte en Mouthaan halen dankzij Mouthaan zelf nu voor het eerst de openbaarheid. Hij twitterde dat Story hem naar een eventuele relatie heeft gevraagd en ontkende dat.

Ikink: “We hebben ook even aan Story gevraagd hoe dit zit, en zij zeggen dat ze geen uitspraken doen over ‘lopende dossiers’.”

Wat denk jij over dit gerucht?

Photo by Princessehof on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1