News Ticker

Peter van der Vorst inzake Rutte-Mouthaan: “Waar rook is, is vuur!”

pvdv

Geruchten komen en gaan. Zijn ze waar of niet? Vaak wordt iets opgeblazen en dan kan het een eigen leven gaan leiden. Is dat ook zo met het gerucht over een geheime verhouding tussen premier Rutte en RTL-reporter Erik Mouthaan?

Peter van der Vorst vindt het best opvallend dat al jaren het gerucht gaat dat minister-president Mark Rutte een seksuele relatie heeft gehad met Erik Mouthaan. Dat liet hij maandagavond blijken in RTL Boulevard. Van der Vorst denkt dat waar rook is, vuur is. “Dan moet er wel een aanleiding voor zijn natuurlijk“, speculeerde hij in de showrubriek. Daar denkt collega Luuk Ikink anders over: “Nou, nee, zo’n gerucht kan ook sluimeren en dat het elke keer weer voorbijkomt.“

Ikink heeft voor de zekerheid wel één en ander nagebeld. “Wij hebben even aan Erik gevraagd hoe dat zit. Hij zegt: ‘Ja, dat gerucht komt elk jaar een aantal keer voorbij, geen idee waar het vandaan komt.’”

De geruchten over Rutte en Mouthaan halen dankzij Mouthaan zelf nu voor het eerst de openbaarheid. Hij twitterde dat Story hem naar een eventuele relatie heeft gevraagd en ontkende dat.

Ikink: “We hebben ook even aan Story gevraagd hoe dit zit, en zij zeggen dat ze geen uitspraken doen over ‘lopende dossiers’.”

Wat denk jij over dit gerucht?

Photo by Princessehof on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1