News Ticker

Aanhouding inzake sexvideo van Patricia Paay

paaytv

Er zit schot in de zaak inzake de bewuste sexvideo van Patricia Paay, waarbij zij te zien was in een plassexscene. Paticia is even een tijdje uit beeld geweest en is met haar nieuwe echtgenoot naar het buitenland geweest.

Verdachte

Een 39-jarige man uit Beverwijk is aangehouden in verband met de sexvideozaak van Patricia Paay. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat aan RTL.

De man in kwestie, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het online zetten van de beelden van de diva, werd vanmorgen van zijn bed gelicht. Bij de inval heeft de politie een aantal spullen in beslag genomen, waaronder computers en telefoons. “Deze spullen zijn nu in handen van onze digitale experts voor onderzoek”, aldus de woordvoerder.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Eendenvanger

De man zou achter het Twitteraccount Eendenvanger schuil gaan en worden verdacht van computervredebreuk, smaad en belediging. Met dat account heeft de Beverwijker de gewraakte beelden online gezet, waarna ook GeenStijl de beelden heeft geëmbed op hun site.

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

 

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1