News Ticker

Aanhouding inzake sexvideo van Patricia Paay

paaytv

Er zit schot in de zaak inzake de bewuste sexvideo van Patricia Paay, waarbij zij te zien was in een plassexscene. Paticia is even een tijdje uit beeld geweest en is met haar nieuwe echtgenoot naar het buitenland geweest.

Verdachte

Een 39-jarige man uit Beverwijk is aangehouden in verband met de sexvideozaak van Patricia Paay. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat aan RTL.

De man in kwestie, die ervan verdacht wordt betrokken te zijn bij het online zetten van de beelden van de diva, werd vanmorgen van zijn bed gelicht. Bij de inval heeft de politie een aantal spullen in beslag genomen, waaronder computers en telefoons. “Deze spullen zijn nu in handen van onze digitale experts voor onderzoek”, aldus de woordvoerder.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Eendenvanger

De man zou achter het Twitteraccount Eendenvanger schuil gaan en worden verdacht van computervredebreuk, smaad en belediging. Met dat account heeft de Beverwijker de gewraakte beelden online gezet, waarna ook GeenStijl de beelden heeft geëmbed op hun site.

Lees via deze link meer over dit onderwerp.

 

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1