News Ticker

Welke jurk ontwierp Designer Erol Albayrak voor Miss World Nederland?

mwn2

Miss World is volop bezig en Nederland wordt vertegenwoordigt door de bloedmooie Leonie Hesselink uit Winterswijk. Op 10 juni 2018 sleepte ze na een intensief nationaal traject de prestigieuze titel Miss World Nederland 2018 binnen. Een denderende finale in De Koning Events in Amsterdam en onderworpen aan diverse Challenges bleek de Winterwijkse dame alles in huis te hebben om Nederland te laten schitteren bij Miss World.

Leonie blies onlangs nog 26 kaarsjes uit en vertrok 8 november richting Sanya in China met ruim 60 kilo bagage. Samen met deelneemsters uit 120 landen moet ze elke dag schitteren en wordt ze onderworpen aan diverse opdrachten. Audities voor Talent en Traditionele Dans heeft ze ondertussen erop zitten.

De openingsparade was in nationaal costume en daar mocht Leonie schitteren in een fantastische creatie van Rossini van Wijk. Hij is een gepassioneerde en talentvolle designer die zijn sporen verdiende met het maken van costumes.

De komende dagen staat de volgende Challenge klaar. Alle jonge ambassadrices moeten hun Designers dress laten zien bij het onderdeel Top Model. Een zwaar onderdeel waarbij slechts 20 dames naar de volgende ronde zullen doorstromen en enkel die dames zullen de punten in de wacht slepen. Leonie haar designer Erol Albayrak is van Turkse afkomst en heeft een aardige CV achter zijn naam staan. Zijn eerste collectie Selamliqu maakte Erol met steun van ons Nederlands Koninklijke Huis en Erol kreeg hiervoor van voormalig Koningin, nu ondertussen Prinses, Beatrix Wilhelmina Armgard een award van het Prince Claus Fund. Later werd zijn portfolio aangevuld met de European Union Quality Award en Meest Succesvolle Designer van het Jaar.  Al jaren is hij een vast gezicht bij Mercedes Benz Fashion Week Istanbul, NewYork, Berlijn, Beyrouth en niet te missen Fashion Week Parijs.

Met zijn prachtige creatie is er zeker een kans om in de Top 20 te komen. Bij Miss World heeft Erol eerder hoge ogen weten te gooien,.. kan dat nu geëvenaard worden dat is de vraag?

mwncreatie

In primeur: foto van Erol en Leonie met de jurk die de Designers Award moet binnenhalen voor Nederland

Bron: Katia Maes

Photo Credits: Katia Maes

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1